Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Még így is elfogadnám.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 6., szombat 20:50 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Régen posztoltam, mentségemre legyen mondva kettős életet élek ! Hozzá kell tegyem jelenleg a vízminőségem gyalázatos az utolsó mérés alapján, de ennek én vagyok az oka. A pont alga miatt plusz foszfátot adagoltam ami oda vezetett hogy az értéke felment 4-re és PH levitte 6 alá ami oda vezetett hogy a lassabban növő növények régebbi levelei elkezdtek feketedni. Ezt Gáborral egyeztetve sikerült kideríteni. Egyébként más problémám nincs. Remélem ha le álok a foszfát adagolással vissza jön az optimális víz érték. A blyxámraimra egy kicsit büszke vagyok ! És akkor most dobok fel egy pár képet.
|
2012. október 6., szombat 20:37 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
fisherx írta: Sajnos olyan melóm van amiben látszik milyen is ez a f*sz* kis magyar társadalom:) Számomra is kikapcsolódás az akvárium. Nem baj az, csak gondozgassad a kiskertet de vigyázz nagyon a "gazokra". Blokkolnám!
2012. július 26., csütörtök 7:47 |
|
|
fisherx
|
Sajnos olyan melóm van amiben látszik milyen is ez a f*sz* kis magyar társadalom:) Számomra is kikapcsolódás az akvárium.
|
2012. július 25., szerda 19:07 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bálint írta: Nagyon tetszik az akváriumod. Számomra minden a helyén van. Ahogyan elnéztem az IAPLC re benevezett akváriumokat , nem lógna ki a top 200 as sorból. Köszönöm! Azért versenyre nem merném benevezni, sokat kellene még alakulnia és a fotózással is vannak gondjaim . Mexx2 írta: Még mindig patent az akvárium. Köszi Mexx! myk74 írta: Téged a halaid és a növényeid nagyon szeretnek !Jó gazdájuk vagy! Köszönöm! Igazából semmi különlegeset nem teszek a heti karbantartásokat elvégzem a halaknak meg minden nap másfajta kaját adok. Plusz szemmel szépítem őket, ha otthon vagyok akkor többször bambulok az akvárium előtt ! Nekem ebben a stresszes világban nyugtatólag hat!!
|
2012. július 25., szerda 19:02 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Téged a halaid és a növényeid nagyon szeretnek !Jó gazdájuk vagy!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. július 25., szerda 13:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Még mindig patent az akvárium.
_________________ K.Tamás
|
2012. július 24., kedd 20:31 |
|
|
Bálint
|
Nagyon tetszik az akváriumod. Számomra minden a helyén van. Ahogyan elnéztem az IAPLC re benevezett akváriumokat , nem lógna ki a top 200 as sorból.
|
2012. július 24., kedd 20:30 |
|
|
stevbig
|
A hétvégén volt egy nagyobb nyírásom és ritkításom. Az algám kezd teljesen eltűnni . Ami furcsa volt számomra az hogy a Bolbitisem tönkre ment elfeketedett e levele pedig nagyon tetszik az a növény. Kész van a külső reaktorom azt készülök most beépíteni, csak ahhoz még egy kicsit barkácsolni kell. Aztán a szőrű csöveit akarom lecserélni átlátszóra, első körben veszek akrilcsövet és megpróbálom saját magam megcsinálni. És akkor egy pár telefonos kép, ez volt gyorsan kéznél .
|
2012. július 24., kedd 19:48 |
|
|
stevbig
|
myk74 írta: Annyira szép,pláne hogy sok szép halacsod is úszik benne. Ez neked már rutinból megy!Grat hozzá! Köszi! Hát a rutin az egy kicsit erős igaz már a 4. rakom össze ! N-emy írta: Szép, letisztult akvárium. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége . Köszönöm! Egy kis alakítás még lesz rajta! Mexx2 írta: Azt elárulod, hogy mennyi és milyen halak vannak benne? A pontos számot most nem tudok mondani, mert nem vagyok otthon, de a következő fajták vannak: Neon kb. 20db., titellya 7db., ékfoltos razbóra kb. 10db., 2db. sziámi algaevő 2db., otocinus 5db., és egy kis páncélos harcsa.
|
2012. június 28., csütörtök 20:26 |
|
|