Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevbig írta: Régen írtam, mivel nem nagyon tudok büszkélkedni! Amivel eddig nem nagyon találkoztam az most itt van jelen az pedig az ALGA ! Nem tudom mivel érdemeltem ki de jelen van, mondjuk szeretem a kihívásokat ! Igazából nem tudom az okát, de szerintem túl lágyítottam a vizemet. Közben kicseréltem a belső diffúzzort egy külső diyre de az alga már előtte is jelen volt. Közben kaptam egy drop checkert egy kedves akvarista kollégától (aanti) így próbálom beállítani az optimális CO2 szintet, bár eddig az alap beállításon nem kellet változtatni. Eddig csak szemre állítottam!! Csináltam egy nyírást! Nem látszik a képen a probléma. Hiába nagyítottam ki ..
2012. október 28., vasárnap 19:43 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Régen írtam, mivel nem nagyon tudok büszkélkedni! Amivel eddig nem nagyon találkoztam az most itt van jelen az pedig az ALGA ! Nem tudom mivel érdemeltem ki de jelen van, mondjuk szeretem a kihívásokat ! Igazából nem tudom az okát, de szerintem túl lágyítottam a vizemet. Közben kicseréltem a belső diffúzzort egy külső diyre de az alga már előtte is jelen volt. Közben kaptam egy drop checkert egy kedves akvarista kollégától (aanti) így próbálom beállítani az optimális CO2 szintet, bár eddig az alap beállításon nem kellet változtatni. Eddig csak szemre állítottam!! Csináltam egy nyírást!
|
2012. október 28., vasárnap 19:40 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
bevi írta: Ááááá! Szerintem is döngetheted a melled a Blyxa-d miatt!!! Na jó nem csak a Blyxa , de a többi is nagyon szép... Nagyon jó a zöldségek összeválogatása, elrendezése... Köszönöm Béci! bevi írta: U.i.: A fényképek nagyon babák lettek... Manuális beállítással készültek, a te instrukciód alapján ! N-emy írta: Szuper képek egy szuper akváról ! Nagyon tetszik ,minden elismerésem ! Köszi szépen N-emy! Van még rajta mit csinálna!
|
2012. október 9., kedd 18:12 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szuper képek egy szuper akváról ! Nagyon tetszik ,minden elismerésem !
|
2012. október 8., hétfő 12:51 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
U.i.: A fényképek nagyon babák lettek...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. október 7., vasárnap 21:49 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Ááááá! Szerintem is döngetheted a melled a Blyxa-d miatt!!! Na jó nem csak a Blyxa , de a többi is nagyon szép... Nagyon jó a zöldségek összeválogatása, elrendezése...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. október 7., vasárnap 21:47 |
|
|
stevbig
|
Mexx2 írta: Még így is elfogadnám. Köszi! Köszönöm! Jó a cikk. Amikor Gáborral beszélgettem ő is hasonló aspektusból világította meg nekem azt ha valamiből sok van. myk74 írta: Nagyon bedúsult!Tökéletes! Látom az egyik oldalon már egy lilly dolgozik! Köszi Miki! Igen azt elfelejtettem hogy történt egy szűrő csere a JBL700-as lelet cserélve Eheim 2226-osra és azzal kaptam 2pár ki-befolyót. papó írta: Nem is dicsekedtél a Blyxa miatt , pedig van mire "mellet döngetni " Köszönöm Gábor! Én mondtam neked hogy némelyik növény szépen fejlődik ! Gondold el milyen lenne ha optimális lenne a víz értékem! Már készítek is egy keretet az akvárium köré mert ha beállítom a megfelelő víz értéket ne hogy szétnyomja !
|
2012. október 7., vasárnap 16:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem is dicsekedtél a Blyxa miatt , pedig van mire "mellet döngetni "
2012. október 7., vasárnap 12:09 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon bedúsult!Tökéletes! Látom az egyik oldalon már egy lilly dolgozik!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. október 6., szombat 22:15 |
|
|
Bálint
|
Nagyon-nagyon szép ! Gratulálok ! Egy jó cikk . Igaz nem akvarisztika de idevágó . http://shop.builder.hu/enciklopedia_res ... htm4?id=61
|
2012. október 6., szombat 21:12 |
|
|