Szerző |
Üzenet |
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Szép lett ez Gábor! Szerintem simán, halak nélkül is megállná a helyét. Azért az az UG mező önmagáért beszél
|
2011. október 3., hétfő 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KaZe írta: Nekem ez viszi a pálmát. Gratulálok Papó a scape hibátlanságááért és persze Béci neked is, hogy ilyen szép fotót készítettél. Viszont van rajta 2 hal is. Köszi Zoli , bár Te is látod , hogy halak nélkül semmi esélyem nincs Mert kérdezem én milyen akvárium az ami nem akvárium ? Mind egy , beküldtük a képet , ha már Béci ennyit dolgozott érte.
2011. október 3., hétfő 19:47 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Nekem ez viszi a pálmát. Gratulálok Papó a scape hibátlanságááért és persze Béci neked is, hogy ilyen szép fotót készítettél. Viszont van rajta 2 hal is.
2011. október 3., hétfő 17:25 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Íme néhány kép amit jónak találtunk. /bocsi, de ezek még az első fotók között voltak és még sokat kell tanulnom/ Ezek a képek mentek a versenyre. Sajnos a halak még nem tudták, hogy merre menjenek és a hátfalat jobban be kellet volna világítani. U.i.: a halakat azóta megpofoztam és most már tudják, hogy merre menjenek.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
_________________Üdv. Bevi
|
2011. október 3., hétfő 13:29 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Miután két hete én is megfertőződtem az UG-val remélem nemsokára hasonló képet postolhatok!
|
2011. szeptember 21., szerda 23:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
egedzs írta: papó írta: egedzs írta: Gyönyörű UG mező! Milyen keménységű vízben van? Kell ezt is nyírni? Félkemény vízben tartom az Ug.t Gyakorlatilag úgy kell nyírni mint a füvet . Deck a fűnyíró , neki több türelme van. A félkemény az kb mennyi KH és GH? Ha nem nyírják hosszú lesz? A levágott szálak nőnek tovább vagy új hajtások? Igazán nem szoktam mérni , hanem csak fele -fele ozmó víz és csap víz. Ha nem nyírjuk akkor akár 7-8cm -es szálakat is növeszt./tovább nem növesztettem még hanem levágtam / Pontosan ugyan úgy nő mint a fű , tehát a levágott szálak nőnek tovább.
2011. szeptember 21., szerda 23:02 |
|
|
egedzs
Csatlakozott: 2011. szeptember 21., szerda 10:11 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
papó írta: egedzs írta: Gyönyörű UG mező! Milyen keménységű vízben van? Kell ezt is nyírni? Félkemény vízben tartom az Ug.t Gyakorlatilag úgy kell nyírni mint a füvet . Deck a fűnyíró , neki több türelme van. A félkemény az kb mennyi KH és GH? Ha nem nyírják hosszú lesz? A levágott szálak nőnek tovább vagy új hajtások?
|
2011. szeptember 21., szerda 22:43 |
|
|
Eqinox
Csatlakozott: 2011. szeptember 13., kedd 23:47 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mezőkövesd
|
KaZe írta: Látnád élőben, milyen gyönyörű! Szívesen megnézném! Lélegzetelállító lehet...
_________________ Mottóm: Ha tudok, szívesen segítek
|
2011. szeptember 21., szerda 20:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
egedzs írta: Gyönyörű UG mező! Milyen keménységű vízben van? Kell ezt is nyírni? Félkemény vízben tartom az Ug.t Gyakorlatilag úgy kell nyírni mint a füvet . Deck a fűnyíró , neki több türelme van.
2011. szeptember 21., szerda 19:02 |
|
|
egedzs
Csatlakozott: 2011. szeptember 21., szerda 10:11 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Gyönyörű UG mező! Milyen keménységű vízben van? Kell ezt is nyírni?
|
2011. szeptember 21., szerda 14:14 |
|
|