Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
pit975 írta: Szia
Most a nagy szűrő mizéria miatt fogtam és beraktam a régi jbl e700-as szűrőmet. Már nem használtam legalább egy éve. Azt gondoltam hogy mekkora centrifugát fog csinálni de nem, teljesen jó. Myk74 ez a szűrő is halk, szép tiszta vizet csinált régen, és szerintem most is befog válni 54 literen. Bátran vehetsz ilyet is, olyan a működési elve mint a eheim 3szériának csak sokkal jobb anyagból van mint kiderült.
Olyan szűrőt vegyél ami neked tetszik,olyat ne vegyél meg amitől idegenkedsz mert nem fogsz benne bízni és nem fogod szeretni. Köszi a bíztatást!A tetra ex 700 tetszik nagyon(egész délután olvasgattam utánna),van itthon még bele filterlithem,kerámiagyűrüm.Lesz ahogy lesz!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 19., csütörtök 18:32 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia
Most a nagy szűrő mizéria miatt fogtam és beraktam a régi jbl e700-as szűrőmet. Már nem használtam legalább egy éve. Azt gondoltam hogy mekkora centrifugát fog csinálni de nem, teljesen jó. Myk74 ez a szűrő is halk, szép tiszta vizet csinált régen, és szerintem most is befog válni 54 literen. Bátran vehetsz ilyet is, olyan a működési elve mint a eheim 3szériának csak sokkal jobb anyagból van mint kiderült.
Olyan szűrőt vegyél ami neked tetszik,olyat ne vegyél meg amitől idegenkedsz mert nem fogsz benne bízni és nem fogod szeretni.
|
2012. április 19., csütörtök 15:41 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Idézet: Szegény myk74 naplóját jól tele szemeteljük.
Ha zavar myk74 akkor nyitni kell neki egy témát és oda betenni a hozzászólásokat.
Engem nem zavar,nagy viharban vagyok,mi legyen.
|
2012. április 19., csütörtök 13:10 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Nehéz ügy ez. Kinek mi válik be . Nekem a Tetra okozta eddig a legtöbb kárt aztán az Eheim aztán a Sera . A legkevesebb probléma a Hydor-ral volt . Azt hozzá kell tegyem , hogy a legtöbb a Sera külső szűrőből fogyott. Milyen károkat okozott? Eresztett? Közvetett károkról beszélek , bútorok -a vevőknél - parketta stb. Lehet, hogy a Sera biztonsàgos, de a hangja borzalmas... Ezek a károk nem a vásárló figyelmetlénsége miatt történtek?
|
2012. április 19., csütörtök 13:07 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: papó írta: Nehéz ügy ez. Kinek mi válik be . Nekem a Tetra okozta eddig a legtöbb kárt aztán az Eheim aztán a Sera . A legkevesebb probléma a Hydor-ral volt . Azt hozzá kell tegyem , hogy a legtöbb a Sera külső szűrőből fogyott. Milyen károkat okozott? Eresztett? Közvetett károkról beszélek , bútorok -a vevőknél - parketta stb. Ja értem. Szegény myk74 naplóját jól tele szemeteljük. Ha zavar myk74 akkor nyitni kell neki egy témát és oda betenni a hozzászólásokat.
_________________ K.Tamás
|
2012. április 19., csütörtök 12:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Nehéz ügy ez. Kinek mi válik be . Nekem a Tetra okozta eddig a legtöbb kárt aztán az Eheim aztán a Sera . A legkevesebb probléma a Hydor-ral volt . Azt hozzá kell tegyem , hogy a legtöbb a Sera külső szűrőből fogyott. Milyen károkat okozott? Eresztett? Közvetett károkról beszélek , bútorok -a vevőknél - parketta stb.
2012. április 19., csütörtök 10:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: A sera 130-250 szűrőnél lehet állítani az áramláson,vagy egy csapot kell beiktatni a nyomóágra? Illetve a 250-es szűrőnek milyen átmérőjü csövei vannak? Nem lehet. 16 mm-es a cső.
2012. április 19., csütörtök 10:25 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nehéz ügy ez. Kinek mi válik be . Nekem a Tetra okozta eddig a legtöbb kárt aztán az Eheim aztán a Sera . A legkevesebb probléma a Hydor-ral volt . Azt hozzá kell tegyem , hogy a legtöbb a Sera külső szűrőből fogyott. Milyen károkat okozott? Eresztett?
_________________ K.Tamás
|
2012. április 19., csütörtök 10:07 |
|
|
myk74
|
A sera 130-250 szűrőnél lehet állítani az áramláson,vagy egy csapot kell beiktatni a nyomóágra? Illetve a 250-es szűrőnek milyen átmérőjü csövei vannak?
|
2012. április 19., csütörtök 7:43 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
En a hydortol csak a koralliakat ismerem, azok tetszenek, mind optikailag, mind teljesitmenyre.
|
2012. április 19., csütörtök 6:58 |
|
|