Szerző |
Üzenet |
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
AQViktor írta: myk74 írta: papó írta: Van aquatic nature pro soil talajunk , de az semmi más mint beműanyagozott -fekete műanyaggal bevont- szélhámosság. Én is hagytam magam becsapni , hisz a képek alapján nagyon jónak néz ki. Megfogtál. Mit ajánlasz a kvarcon kívül? Agyagosat miért nem szeretnél ? Szeretnék!De nem tudok 10000-t költeni talajra.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. április 25., szerda 6:12 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
myk74 írta: papó írta: Van aquatic nature pro soil talajunk , de az semmi más mint beműanyagozott -fekete műanyaggal bevont- szélhámosság. Én is hagytam magam becsapni , hisz a képek alapján nagyon jónak néz ki. Megfogtál. Mit ajánlasz a kvarcon kívül? Agyagosat miért nem szeretnél ?
|
2012. április 25., szerda 5:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: papó írta: Van aquatic nature pro soil talajunk , de az semmi más mint beműanyagozott -fekete műanyaggal bevont- szélhámosság. Én is hagytam magam becsapni , hisz a képek alapján nagyon jónak néz ki. Megfogtál. Mit ajánlasz a kvarcon kívül? Nem tudom . Agyagost nem szeretnél , Kvarcot nem szeretnél. Ha lenne egy betonkeverőm magamnak készítenék aljzatot bazaltból.. A legkisebb őrleményt lekoptatnám pici kerek golyókká.
2012. április 24., kedd 22:52 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: Van aquatic nature pro soil talajunk , de az semmi más mint beműanyagozott -fekete műanyaggal bevont- szélhámosság. Én is hagytam magam becsapni , hisz a képek alapján nagyon jónak néz ki. Megfogtál. Mit ajánlasz a kvarcon kívül?
|
2012. április 24., kedd 22:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Van aquatic nature pro soil talajunk , de az semmi más mint beműanyagozott -fekete műanyaggal bevont- szélhámosság. Én is hagytam magam becsapni , hisz a képek alapján nagyon jónak néz ki.
2012. április 24., kedd 21:50 |
|
|
myk74
|
papó írta: Nem ismerem. Valami hasonló cuccot próbáltak nekem is beszállítani de kipróbáltam és keményítette a vizet. A PH ra már nem emlékezem. Kiderült , hogy törött cserepekből készült valami cserépgyárban. Ledarálták és beletették valami betonkeverőszerű cuccba , hogy legömbölyödjön a széle. Jó lenne egy külön nem berendezett akváriumba tesztelni. Fa@za! Úgy érzem restart lesz az egészből.Csak a garnikat sajnálom hogy megint zaklatnom kell őket. Az az igazság hogy aquatic nature pro soil talajt szerettem volna mindíg, de itt nincsen soha.pfff Nálatok esetleg?
|
2012. április 24., kedd 21:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem ismerem. Valami hasonló cuccot próbáltak nekem is beszállítani de kipróbáltam és keményítette a vizet. A PH ra már nem emlékezem. Kiderült , hogy törött cserepekből készült valami cserépgyárban. Ledarálták és beletették valami betonkeverőszerű cuccba , hogy legömbölyödjön a széle. Jó lenne egy külön nem berendezett akváriumba tesztelni.
2012. április 24., kedd 21:34 |
|
|
myk74
|
|
2012. április 24., kedd 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem ! Teljesen igazad van , nem olvastam végig a hozzászólásod / a meccset nézem közben /. Az ozmó víz megoldaná a problémát valóban. Köszi , hogy reagáltál
2012. április 24., kedd 20:35 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: AQViktor írta: Lágy vízet kéne használnod és mondjuk co2-vel is lehetne savasítani.... Attól még a keménység nem változik. Meg kellene keresni legalább a lúgos hatás okozóját. Nem hiszem , hogy a csap víz lenne ilyen. Lehet hülye kérdés, vagy rosszul mértem, de nekem az RO-víz levitte mindkét keménységet... Abban teljesen egyetértek veled, hogy az okát kell megkeresni.
|
2012. április 24., kedd 20:30 |
|
|