Szerző |
Üzenet |
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Köszi fiuk A nagy akváriumra is szívet melengető hozzászólások voltak http://hac-aquascaping-contest.com/norm ... ai-65.html
|
2012. december 9., vasárnap 20:56 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Nagyon szép nano! Gratu!
|
2012. december 9., vasárnap 20:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A zsürinek azért elég jó szeme volt : "A fókusz játék ez izgalmas plusszt adott a képnek. : Lantos Viktor "
"A kép komponálása is példaszerű : Farkas Balázs "
2012. december 9., vasárnap 18:53 |
|
|
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
zeppelin írta: "Most, hogy olvasom az érzékeléseket az akváriumomról. " Hol található ? http://hac-aquascaping-contest.com/nano ... ai-14.html
|
2012. december 9., vasárnap 14:08 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
kisszsu írta: papó írta: A nagyobbik aksi is jobb volt mint ahol végül is végzett. Ezt komolyan mondom.. A 10 től akárhanyadik is lehettél volna. Kíváncsi leszek a pontozásra. Most, hogy olvasom az érzékeléseket az akváriumomról. Teljesen meg vagyok elégedve. Szerintem a GA fiúk hozzászólása, pontozása is részre hajló (felém) Ha csak azt nézem amit ők pontoztak akkor, igen csak jó helyen végeztem. Este teszek fel majd képeket, hogy milyen átrendezések voltak a nagy akváriumba a tavalyi februári indítás óta. "Most, hogy olvasom az érzékeléseket az akváriumomról. " Hol található ?
|
2012. december 9., vasárnap 12:32 |
|
|
kisszsu
|
papó írta: A nagyobbik aksi is jobb volt mint ahol végül is végzett. Ezt komolyan mondom.. A 10 től akárhanyadik is lehettél volna. Kíváncsi leszek a pontozásra. Most, hogy olvasom az érzékeléseket az akváriumomról. Teljesen meg vagyok elégedve. Szerintem a GA fiúk hozzászólása, pontozása is részre hajló (felém) Ha csak azt nézem amit ők pontoztak akkor, igen csak jó helyen végeztem. Este teszek fel majd képeket, hogy milyen átrendezések voltak a nagy akváriumba a tavalyi februári indítás óta.
|
2012. december 9., vasárnap 12:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kisszsu írta: Hogy találtad ki? Pont azon gondolkodtam, hogy a nanomba csinálok egy erdő részletett De szigorúan újszerű lesz az erdőrészlet , nem holmi hagyományos vacak erdő ..
2012. december 8., szombat 21:45 |
|
|
kisszsu
|
Hogy találtad ki? Pont azon gondolkodtam, hogy a nanomba csinálok egy erdőrészletet Az a baj, hogy a GA-as fiúk csinálnak egy jó kis akváriumot. Ami személy szerint nekem nagyon tetszik!!! És akkor utána páran hasonlót csinálnak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kisszsu 2012. december 8., szombat 21:46-kor.
|
2012. december 8., szombat 21:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Aztán majd építünk egy erdőrészletet ... a változatosság kedvéért Egy Formula versenyautó hülyén nézne ki víz alatt
2012. december 8., szombat 21:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kisszsu írta: papó írta: A nagyobbik aksi is jobb volt min ahol végül is végzett. Ezt komolyan mondom.. A 10 től akárhanyadik is lehettél volna. Kíváncsi leszek a pontozásra. Szerintem a tavalyi akváriumok sokkal szebbek voltak, de csak szerintem. Vannak most is nagyon szépek, de nincs az a húú b@meg ez k@rva jó lett érzés. Talán jövőre szebbek lesznek. " húú b@meg ez k@rva jó lett érzés " Valamiért nincs is nagy befogadókétség az új iránt. Inkább az van , hogy kialakul l egy trendi és mindenki beáll a sorba. Aki nem az veszít .. de kell hogy ez változzon , mert már kezd unalmas lenni a sok erdő-vízfolyás erdei út hegy stb.
2012. december 8., szombat 21:10 |
|
|