papó igazad van nem? De Akárki összekeveredhet bárkivel,csak fúj ne legyen,mert az már gusztustalan (ezek nagyon betegek ) Szép egészségesek a növényeid, a crs garnik meg nagyon tetszenek,még ha fészket is fognak építeni a fára
2012. december 30., vasárnap 21:02
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Múlthét vasárnap csináltam egy vízcserét és utána kezdtem el tápozni. Két hete vissza vágtam a rotalákat és azokat ültettem vissza. Megjegyzem előtte is meg voltam elégedve a tápozással. Így nem csak egy hete tápozok, csak az a táp más volt.( ahogy papó mondta). De a Myriophyllum is sokat nőt (pedig azt 2 hónapja temettem még )
A kis akváriumba maradt a régi tápozás, hogy ne vesszen kárba semmi Ma nyírtam meg a HC-t, utána készültek a képek. Kicsit setét képek lettek
új szerzemények ők fogják a riliket leváltani.
2012. december 30., vasárnap 20:40
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
Kikerült a Cabomba mert a Ammania senegalensis szépen elnyomta most helyette kicsi Ammania van ami még nem látszik. A rotalát megnyírtam kb. 2 hete és a levágott szálakat vissza raktam a többit kiszedtem. Holnap vízcsere, nyírás igazítás ültettetés.
1 hete tápozok az új táppal mit ne mondjak csinált egy kis káoszt Sajnos a 2 heti nyírásról nem csináltam képet mert tarra vágtam mindent. Jócskán gondolkodnom kellett meg vissza olvasni a leveleimet, hogy képben legyek akkor most mikor is mit csináltam. De csak 1 hét telt el a tápozás óta és 2 hét a tarra vágás óta.
2012. december 30., vasárnap 13:52
papó
Adminisztrátor
Hát szó ami szó megérdemled a dicséreteket , ha én fele ilyen szépet tudnék! Én is gratulálok!
Szia! Köszi, neked is lesz szép akváriumod jó úton haladsz.
Csináltam egy videót az akvárium indítása óta. Mit ne mondjak egy kicsit gáz , hogy ennyi átalakuláson ment át majd 2 év alatt. A következő indításnál ígérem nem fogok ennyit variálni. Mivel az akvárium nem tudatosan a versenyekre készült. ezért Fogadjátok szeretettel
papó írta:
Nos igen . Némelyik fel ér egy udvarlással :
Igen jól is eset a májamnak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisszsu 2012. december 10., hétfő 20:46-kor.
2012. december 10., hétfő 20:24
papó
Adminisztrátor
" Igazi tavaszi virágos mező. Mosolygok, ha ránézek. Gratulálok hozzá. Nőiesen finom akvárium. A stemek formázásán, sűrítésén, még lehet rajta javítani, de már így is majdnem tökéletes.
— Néder Attila, Green Aqua alapító
A gyönyörű őszi táj hangulatban a Cabomba Red erős vörös színe ebben a formában idegenül, természetellenesen hat az előtér Parvula-szőnyege pedig még nincs kész. A stem-bokrok sűrűsödésével azonban ez az akvárium igazi finom nőies, tetszetős látképet nyújt majd. Az anubias-bokrok tövébe még tennék valamilyen átmenetet a Parvula mögé.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 100 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.