Az elektronika nem kimondottan az én asztalom, azt öcsém csinálta , így ebben nem mélyednék el. Majd esetleg elkérem tőle a kapcsolási rajzot, ha vkit konkrétabban érdekel. A szivattyút amúgy 12V-os táppal hajtom ,ami együtt kapcsol a világítással, nyáron pedig a hűtéssel. Igazából nyáron tud nagyon hasznos lenni, amikor megy az aki fölött egy 12cm-es ventilátor hűtés gyanánt. Ekkor napi 1 l víz is el tud párologni. Persze ilyenkor a tartály is egy 10l-es kannára cserélődik.
2013. április 24., szerda 16:04
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Próbáltam már sok növényt ,van 1-2 mumus ,amivel nem bírok . Kárpótlásul itt egy kis vidi, milyen is , lehet fotón nem minden jön vissza Kapcsoljátok HD-re
2013. április 22., hétfő 22:00
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Szuper az akvárium. Azt viszont sajnálom , hogy a Mycrosorium trident .ből semmit nem hagytál
Sajna a trident elhalálozott . Az egész scape erre a növényre épült volna, de valahogyan nem bírta a közeget, érthetetlen módon elkezdett csavart ,torz leveleket hozni és elpusztult.
Hmm. nem szóltál. Tudtam volna ötletek adni .. Bár gondolom abból Neked is volt , nem hiányzott még az enyém is
Szuper az akvárium. Azt viszont sajnálom , hogy a Mycrosorium trident .ből semmit nem hagytál
Sajna a trident elhalálozott . Az egész scape erre a növényre épült volna, de valahogyan nem bírta a közeget, érthetetlen módon elkezdett csavart ,torz leveleket hozni és elpusztult.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.