|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:55
|
Szerző |
Üzenet |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
papó írta: Hasonló berendezésen gondolkodtam én is. De ezt látva keresnem kell valami más témát. Tetszik . Tervezhettél volna valami mást , amelyhez kellett volna egy kis ezt meg azt venned természetesen tőlünk Köszi Papó . A helyedben nem tennék le erről a fajta elrendezésről ,van még ebben fantázia és neked azért van miből összeválogatni a hozzávalókat. Én csak rögtönöztem az adott dolgokból. A rendelésen persze sokat vívódtam, ám nem csak ez a hobbim van ,amire költeni kell ,így a családi béke érdekében most egy kicsit eltolódik ez a project .
|
2013. október 23., szerda 9:44 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
HUGO írta: Már kinőtt a szakálam a képeket vára! Nagyon jó! Azért remélem megérte . Kicsit lusta is vagyok posztolni ,meg az időm sem annyi ,mint régen .
|
2013. október 23., szerda 9:39 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
Mexx2 írta: Mexx2 írta: Az első hozzászólást nevezd át és akkor a téma neve is megváltozik. Szép lett az akvárium.
Na jó, megcsináltam én. Köszi .
|
2013. október 23., szerda 9:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hasonló berendezésen gondolkodtam én is. De ezt látva keresnem kell valami más témát. Tetszik . Tervezhettél volna valami mást , amelyhez kellett volna egy kis ezt meg azt venned természetesen tőlünk
2013. október 22., kedd 19:17 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Már kinőtt a szakálam a képeket vára! Nagyon jó!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. október 22., kedd 18:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: N-emy írta: stevo írta: Legjobbkor frissítettem az oldalra, hogy még ezt lássam lefekvés előtt! Nagyon tuti! Tetszik! George Farmer csinált hasonlót nemrég, de ez sokkal színesebb! Amúgy a címben, nem 2st, hanem 2nd, úgy van helyesen. Köszi ,persze javítottam .Először first lett volna (1st) ,csak hát akkor kapcsoltam ,hogy ez már a második elrendezés ,és csak a számot írtam át . Hiába ,kicsit már késő van ehhez Az első hozzászólást nevezd át és akkor a téma neve is megváltozik. Szép lett az akvárium. Na jó, megcsináltam én.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 22., kedd 18:45 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
N-emy írta: stevo írta: Legjobbkor frissítettem az oldalra, hogy még ezt lássam lefekvés előtt! Nagyon tuti! Tetszik! George Farmer csinált hasonlót nemrég, de ez sokkal színesebb! Amúgy a címben, nem 2st, hanem 2nd, úgy van helyesen. Köszi ,persze javítottam .Először first lett volna (1st) ,csak hát akkor kapcsoltam ,hogy ez már a második elrendezés ,és csak a számot írtam át . Hiába ,kicsit már késő van ehhez Az első hozzászólást nevezd át és akkor a téma neve is megváltozik. Szép lett az akvárium.
_________________ K.Tamás
|
2013. október 22., kedd 7:10 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
stevo írta: Legjobbkor frissítettem az oldalra, hogy még ezt lássam lefekvés előtt! Nagyon tuti! Tetszik! George Farmer csinált hasonlót nemrég, de ez sokkal színesebb! Amúgy a címben, nem 2st, hanem 2nd, úgy van helyesen. Köszi ,persze javítottam .Először first lett volna (1st) ,csak hát akkor kapcsoltam ,hogy ez már a második elrendezés ,és csak a számot írtam át . Hiába ,kicsit már késő van ehhez
|
2013. október 21., hétfő 23:40 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Legjobbkor frissítettem az oldalra, hogy még ezt lássam lefekvés előtt! Nagyon tuti! Tetszik! George Farmer csinált hasonlót nemrég, de ez sokkal színesebb! Amúgy a címben, nem 2st, hanem 2nd, úgy van helyesen.
|
2013. október 21., hétfő 23:29 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
Akkor erről az elrendezésről lenne szó: Semmi extra ,csak egy kis lejtős ágas bogas elrendezés . A parvula az egyedüli szenvedő alany az új elrendezésnél .Sajnos minden az előző setupból lett kimentve (kis költségvetéssel dolgozom), ott viszont már a crypto teljesen kiszipkázta a tápanyagot a talajból így a parvula ezt eléggé megsínylette. Mind1, kitartó vagyok vele ,és hozza az új hajtásokat ,szóval van remény Dobok még fel pár képet Azért sztem nem lett annyira gáz a gaz .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára N-emy 2013. október 21., hétfő 23:37-kor.
|
2013. október 21., hétfő 23:27 |
|
|