Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nyugodtan írj le mindent amit kigondoltál. Az hogy leba...ásnak hangzik ne sértődj meg csak a véleményünket írjuk le.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy milyen táptalajt, talajt, co2-őt és egyéb más apróságokat gondolsz bele. Nehéz elhinni, hogy csak a lámpáig jutottál el.
_________________ K.Tamás
|
2014. július 24., csütörtök 18:31 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
De annak oka van hogy nem a falra szereltem a lámpákat, igy mozdithatóak,és versenyfotó készitése miatt is jobb.
|
2014. július 24., csütörtök 15:05 |
|
|
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
papó írta: SlyChocolate írta: Mexx2 írta: Az a baj, hogy nem sokan szólnak hozzá a fórumhoz pedig látogató van. Dehogy is nem Mexx! Csak többet olvasunk mit írunk mert eredendően lusta az ember! Amúgy M. Béci nem a falra vagy is nem pontosan a falra hanem bútorlapra rögzítette a HQI-kat. Tudtommal egyedül én vagyok a fórumon aki natívan a falra szerelte fel...??? Igen ..az olvasó több, mint íródeák , de hát nyár van .. Csoki ! van felesleges bútorlapom Én is a falra raktam, szerelés szempontjából egyszerűbb volt.
|
2014. július 24., csütörtök 14:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: Az a baj, hogy nem sokan szólnak hozzá a fórumhoz pedig látogató van. Dehogy is nem Mexx! Csak többet olvasunk mit írunk mert eredendően lusta az ember! Amúgy M. Béci nem a falra vagy is nem pontosan a falra hanem bútorlapra rögzítette a HQI-kat. Tudtommal egyedül én vagyok a fórumon aki natívan a falra szerelte fel...??? Igen ..az olvasó több, mint íródeák , de hát nyár van .. Csoki ! van felesleges bútorlapom
2014. július 23., szerda 20:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Az a baj, hogy nem sokan szólnak hozzá a fórumhoz pedig látogató van. Dehogy is nem Mexx! Csak többet olvasunk mit írunk mert eredendően lusta az ember! Amúgy M. Béci nem a falra vagy is nem pontosan a falra hanem bútorlapra rögzítette a HQI-kat. Tudtommal egyedül én vagyok a fórumon aki natívan a falra szerelte fel...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. július 23., szerda 19:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: nem hallottam róla rosszat most én is azt használom de irtam hogy szintlépés Milyen szintet lép át ?? Nem értem. Ezek szerint valaminek az ára a meghatározó , nem pedig a használhatósága ? Ráadásul az Odi lámpák valóban dizájnosak .
2014. július 23., szerda 19:49 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: keress rá de most nem az ati csak giesemann lámpák is jók meg van még ezen kívül Én nem találtam. Akkor másképp kérdezem. Hányan használnak? Mindenféleképpen ilyen drága lámpákban gondolkodsz?
|
2014. július 23., szerda 19:35 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
keress rá de most nem az ati csak giesemann lámpák is jók meg van még ezen kívül
|
2014. július 23., szerda 19:32 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
premierpark írta: mert csak jókat hallottam róla odyssea is jó nem azt mondtam csak egy ati egy szintlépés Kik használnak ATI lámpát?
|
2014. július 23., szerda 19:30 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
nem hallottam róla rosszat most én is azt használom de irtam hogy szintlépés
|
2014. július 23., szerda 19:18 |
|