Sziasztok
Nem régen rendeztem újra a 30 literes akváriumomat és most jöttem rá, hogy 30 liter úgy érzem nem elég ahhoz, hogy ki tudjak bontakozni ebben a "sportban".
Mindig elgondoltam, hogy mit hogyan szeretnék, de sosem jött össze, mert túl kicsi volt a hely.
Na most jött az ötlet, hogy az egész nyarat végigdolgozom és belekezdek valami nagyobb akcióba és ebben kérem a segítségeteket, hogy végül mit és hogyan csináljak.
Szóval már az akvárium méretének kiválasztásával is gondjaim vannak, mert nem tudom eldönteni, hogy 64 vagy 81 literes legyen az akvárium. Alapterületben nem térnek el egymástól csak a magasságban és nem tudom megéri e az a plusz pár centi magasság vagy teljesen jó az a 64 liter. (hozzáteszem garnélákat szeretnék bele rakni illetve nagyon sok boraras brigittae-t, hogy rajban mozogjanak, csodaszép lesz
).
világítást mindenképp 1w/ liter fölé szeretném vinni, egy high tech akváriumot képzeltem el. Igazából olyan megoldás kellene ami költséghatékony, de a növények számára kitűnő.
miután ezeket kiválasztom(kiválasztjuk) akkor megcsináltatom a szekrényt és onnan folytatom majd az egész kérdéssorozatot.
előre is köszönöm a hozzáértő szavakat.