Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Email-be át tudsz küldeni képet. Teljes felbontás legyen RAW, JPEG, vagy bármilyen formátum jöhet... Pü-be küldöm az email-em.
_________________Üdv. Bevi
|
2012. március 1., csütörtök 17:08 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Egyébként tényleg nem értem, hogy nálatok miért sötét. A fotós laptopján és az én monitoromon is jó. Annyit vettünk vissza a fényből, hogy pont ideális legyen. Ennél fényesebb beállításnál már zavaró volt. Ha gondolod, elküldöm a képet, és beállíthatod photos-al a fényt. Gabi, neked köszi, hogy foglalkoztál vele. Ha lesz egy kis időm, nekiállok drasztikusan variálni. A jobb oldalon az összes Vallis.-t kiszedem pl.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2012. március 1., csütörtök 10:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csináltam két variációt.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. február 29., szerda 22:07 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez az akvárium félelmetes. Nekem csak az a furcsa, hogy a bal oldalt van egy üres háromszög míg a jobb oldal meg tömve van növényekkel. Szerintem, ha a baloldali háromszög eltűnne, akkor sokkal jobban nézne ki.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 29., szerda 21:40 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. február 29., szerda 21:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Atti ! Annál azért komolyabb ez az akvárium , hogy a nem megfelelő fotó miatt ne érjen el egy jó helyezést valamelyik nemzetközi versenyen. Nem beszélve arról , hogy a jobb oldal színei így elvesznek , mintha nem is lenne szerepe. Pedig nagyon is van .
2012. február 29., szerda 21:19 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Atti ! Szerintem hibátlan , de hogy hogyan fogod bevilágítani egy versenyfotóhoz arra kíváncsi leszek. Cserélj monitort, ennél nem lesz világosabb... papó írta: Az akváriumod számomra a NO 2 a NO 1 az enyém Ennyi... papó írta: Külön irigyellek , hogy nem agyag talajod van . papó írta: Nos baloldalra kellene egy picit a Mycrosoriumból , vagy a Blyxa ból. Jobb oldalt nagyon világosnak tűnik a felső növény az alsóhoz , valamit jó lenne vele variálni pedig nagyon a helyén van. Nem a fény miatt látszik így ? Lesz is vmi, csak nem találtam még ki. Korábban H. sp. japan volt (nézd vissza), de idegből kirángattam... A felső sp. japant a softbox égette ki.
|
2012. február 29., szerda 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nos baloldalra kellene egy picit a Mycrosoriumból , vagy a Blyxa ból. Jobb oldalt nagyon világosnak tűnik a felső növény az alsóhoz , valamit jó lenne vele variálni pedig nagyon a helyén van. Nem a fény miatt látszik így ?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. február 29., szerda 21:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Atti ! Szerintem hibátlan , de hogy hogyan fogod bevilágítani egy versenyfotóhoz arra kíváncsi leszek. Az akváriumod számomra a NO 2 a NO 1 az enyém Külön irigyellek , hogy nem agyag talajod van .
2012. február 29., szerda 20:51 |
|
|
atti76
|
4 hónapos az aki. Kicsit dzsungeles, de nem másztam még bele. A moházásra még mindig nem volt időm.... CSAK kritikákat kérek pls. (Katt a képre a nagyobb mérethez) Részletek:
|
2012. február 29., szerda 20:25 |
|
|