|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 11:36
|
Szerző |
Üzenet |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Levinen írta: Kívánságod parancs, javítva!
Köszi! Levinen írta: Bár akkor inkább egy akvarisztikai vagy egy ital boltra emlékeztetett. Így igaz, csak fordított sorrendben
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 28., péntek 11:35 |
|
|
Levinen
|
atti76 írta: Köszi a posztot Levi! A boltot átírhatnád irodára... Kívánságod parancs, javítva! Bár akkor inkább egy akvarisztikai vagy egy ital boltra emlékeztetett.
|
2011. október 28., péntek 11:33 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Köszi a posztot Levi! A boltot átírhatnád irodára...
|
2011. október 28., péntek 10:42 |
|
|
robokuty
Csatlakozott: 2011. szeptember 15., csütörtök 17:05 Hozzászólások: 38
|
Tényleg ,azért még érvényes.
|
2011. október 28., péntek 10:01 |
|
|
atti76
|
robokuty írta: atti76 írta: Már csak azért is , hogy szó ne érje a ház elejét Ha nem fér bele a képbe ,miattam nyugodtan gyomláld ki. Nézd vissza, ezt nem én, hanem Gábor írta Kronológia: - én szerettem volna Cr. parvát - te nagylelkűen megajándékoztál - (ha jól emlékszem) Kaze beültette...
|
2011. október 28., péntek 9:55 |
|
|
robokuty
Csatlakozott: 2011. szeptember 15., csütörtök 17:05 Hozzászólások: 38
|
Tényleg örülök neki,pláne hogy a postázással voltak fenntartásaim.Küldtem másnak is, és volt rá panasz. A nagyrészét végül egy közeli barátomnak adtam,így nem kellett postázni. atti76 írta: Már csak azért is , hogy szó ne érje a ház elejét Ha nem fér bele a képbe ,miattam nyugodtan gyomláld ki.
|
2011. október 28., péntek 9:26 |
|
|
atti76
|
papó írta: Ültettünk a Parvából az akváriumba Robi ! Már csak azért is , hogy szó ne érje a ház elejét Bizony, külön kiemeltem, hogy az ki nem maradhat az akiból! Tetemes mennyiséget küldtél (köszi még 1x), kb. negyede lett felhasználva. A baloldali rész mögé-köré lett telepítve belőle. Ajándékoztam belőle másnak is, úgyhogy a "Robi-féle parva" az Alföldön is tovább él
|
2011. október 28., péntek 8:20 |
|
|
atti76
|
Levinen írta: atti76 írta: Kedden beüzemelésre került egy Hydor motoros diffúzor, így két helyen oldom meg a CO2 bevitelt. Nagyon szépen látszik az egyenletes eloszlás. Idáig 2-szer volt 50% full RO vízcsere (hétfő, szerda). Még pénteken lesz egy, aztán jövő héttől heti 2 csere (hétfő és csütörtök). A növények nagyon szépen bubiznak. Mértem egy nitritet, 0. Na ennek nagyon örülök, valami ilyesmi szerettünk volna hallani. Az, hogy még nincs nitrit, az teljesen normális. Tudom, mire gondolsz, de reményeim szerint MÁR nincs A szűrőaki kb 3 hónapja megy, a külső szűrők 1-1,5 éve. Valszeg lesznek nitrát problémáim (mint Andrisnál), ha túl hatékonnyá válik a szűrésem. Levinen írta: Elkészült a szöveg a hétvégi banzájjal kapcsolatban. Remélem ma sikerül a képekkel együtt feltennem a blogomra. Coming soon! Köszi! El is fogom olvasni, amint teljesen magamnál leszek... Említettem, hogy egy kollégának rendezünk be egy 90x45x45-ös akváriumot Szegeden, hajnal 4.30-ra végeztünk, 5-re haza is értem... Majd az is naplózva lesz.
|
2011. október 28., péntek 8:14 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
|
2011. október 28., péntek 8:11 |
|
|
atti76
|
goldman írta: Hello Atti, Eloszor is gratulalok...csodaszep lett! De ha igy haladsz teljesen "desztillalt" vized marad ,jo lesz az ugy?Vagy potlod a sokat csak nem mondod?:) Mas:hol vetted a koveket,vagy rendelni kellett? Koszi KaZe írta: Seiryu kövek és Gábortól vannak. Zoi volt a minőségellenőr, ő nézte meg tüzetesen, hogy jó köveket választottak-e a dobozba. Köszi szépen! Kérdésem egy részére választ kaptál Zolitól. Vizes téma: Nem lesz nullás vizem, már csak a kövek miatt sem. Mérem a paramétereket, most kb. még csak 8-as a KH-m (csapvíz nálam 10-12-es). A TDS mérő 140-et mutatott az akiban tegnap. A másik akimnál is max. 3-4-re tudtam levinni a KH-t 1 év után a heti 1x50% cserékkel, mert a Seiryu folyamatosan visszakeményíti. Ca és Mg hiányt még sohasem tapasztaltam. Csapvizet akkor teszek hozzá, ha "elbambulok", azaz több vizet szívok le, mint amennyi RO-m van. Ez minimális mennyiség (kb. 20-30 liter) lehet talán havonta a nagyban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atti76 2011. október 28., péntek 9:45-kor.
|
2011. október 28., péntek 8:05 |
|
|