"Fekete fantom lazacról volt szó .. az amanda pici ebbe az akváriumba" Igen aztán fekete tetrát tudott beszerezni a srác. De nem engedek a nyomásnak és marad a tetra. De a tetra is jó ebbe a társaságba ugye?
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
2014. március 3., hétfő 12:54
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Sajnos sokan hiányolják a színes halakat. Párom is! Szerintem a rózsalazac is mutatós. Lehet a fekete tetra helyett amanda(parázs) lazac lesz a választásom. Mi a véleményetek jó lesz? Megférnek a rákokkal és rózsákkal?
Fekete fantom lazacról volt szó .. az amanda pici ebbe az akváriumba .
Sajnos sokan hiányolják a színes halakat. Párom is! Szerintem a rózsalazac is mutatós. Lehet a fekete tetra helyett amanda(parázs) lazac lesz a választásom. Mi a véleményetek jó lesz? Megférnek a rákokkal és rózsákkal?
Sziasztok! Ismét jelentkezem. Kicsit megnyírtam a növényeket. Levágtam a reineckii bomló leveleit. A jobb oldalon mintha kicsit jobban nézne ki. Remélem összeszedi magát. Ma is ment 1 ml macro. Betelepítettem 5 Amano-t, azonnal nekiláttak kapálni. Nagyon aranyosak. Jövő héten emelem ismét fél órával a világítást. Heti 40 liter vizet cserélek most már. Remélem szépen alakul majd minden növény. Üdv. Balázs
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 110 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.