Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
boszeb írta: Igen csak az a baj hogy ami a legjobban növekszik azt már nem kell sűríteni:) A két hydro-t és a reineckii-t már kaszálni kell. Bár az utóbbiról nem hittem volna hogy így sikerül: A bal sarokba kellene még valami a pogostemon erectus mellé ami passzol, mert nem nagyon akar a sarok felé terjeszkedni. Minden szála így is befelé hajlik. Nem tudom a fény miatt vagy ahogy az áramlás visszafordul. Valami ami hasonló ütemben növekszik és nem hajlamos a felkopaszodásra. Esetleg Limnophilia sessiliflora? Bár nem tudom az erectus milyen tempóban növekszik....
|
2014. április 10., csütörtök 22:16 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Igen csak az a baj hogy ami a legjobban növekszik azt már nem kell sűríteni:) A két hydro-t és a reineckii-t már kaszálni kell. Bár az utóbbiról nem hittem volna hogy így sikerül: A bal sarokba kellene még valami a pogostemon erectus mellé ami passzol, mert nem nagyon akar a sarok felé terjeszkedni. Minden szála így is befelé hajlik. Nem tudom a fény miatt vagy ahogy az áramlás visszafordul. Valami ami hasonló ütemben növekszik és nem hajlamos a felkopaszodásra.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. április 10., csütörtök 22:05 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
boszeb írta: Sziasztok! Holnap betelepítek még 5 db Amano garnélát. Így már tizen lesznek a 200 literben. Red cherry-t is szeretnék de itt a környéken egyszerűen nem lehet hozzájutni:( Holnap megnyírom a növényeket is. Egyszerűen sajnálom kidobni a levágott sok hajtást. A levágott hajtásokkal lehet sűríteni a meglévő növényzetet
|
2014. április 10., csütörtök 21:12 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Holnap betelepítek még 5 db Amano garnélát. Így már tizen lesznek a 200 literben. Red cherry-t is szeretnék de itt a környéken egyszerűen nem lehet hozzájutni:( Holnap megnyírom a növényeket is. Egyszerűen sajnálom kidobni a levágott sok hajtást.
|
2014. április 10., csütörtök 20:49 |
|
|
boszeb
|
Az esélytelen hogy a nagy akiban elengedi a mama a lárvákat én meg befogom?
|
2014. április 9., szerda 16:18 |
|
|
Killer81
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 19:24 Hozzászólások: 386 Tartózkodási hely: Létavértes - Debrecen
|
Nekem mindenem megvolt a felnevelésükhöz mégsem sikerült 1x sem ! Ezen ne bánkódj.
|
2014. április 8., kedd 19:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Eléggé rendben tartod az akváriumot
2014. április 8., kedd 18:56 |
|
|
boszeb
|
Van egy petés Amano garnim!!!! Sajnos nem vagyok felkészülve kicsik felnevelésére talán majd legközelebb
|
2014. április 8., kedd 16:22 |
|
|
boszeb
|
|
2014. április 8., kedd 15:24 |
|
|
boszeb
|
Háhá..... Egyszer egy fazon ezt írta nekem "Én a HM-et meg a myriophyllum matogrossense-t kihagynám belőle. Sőt talán még az alternanthera-t meg a bacopa-t is kihagynám. Szerintem nem igazán illek bele egy ilyen köves akváriumba, ha az a cél, hogy valami hegységet imitálj. Viszont HC-t vagy parvulát tennék bele. A többi viszont nagyon tetszik. De ez csak az én véleményem ha nem baj." Köszönöm hogy tetszik!!
|
2014. április 5., szombat 12:26 |
|
|