Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Köszi mindenkinek. Nincs több kő hétfőn vennem kell még néhányat. A nagy kövek közé növényt szeretnék. Nem a karom besűríteni. Méeg mind a két oldalra előre teszek kisebb köveket ahogy mondtátok és végleges lesz szerintem.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. január 25., szombat 13:04 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Még kelle pár kő amúgy nem rossz
|
2014. január 25., szombat 12:22 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Sziasztok! készítettem pár képet a berendezésről: Várom a véleményeteket és a segítségeteket és ötleteket4 Üdv. Balézs Szerintem még tehetnél bele kisebb köveket a nagyok közé.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 25., szombat 12:21 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szépen alakul, nézve hogy milyen volt Még csak legózol, vagy már a táptalaj is bent van ?
2014. január 25., szombat 12:17 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! készítettem pár képet a berendezésről: Várom a véleményeteket és a segítségeteket és ötleteket4 Üdv. Balézs
|
2014. január 25., szombat 12:13 |
|
|
boszeb
|
Molroth írta: Szia!
A köves akváriumoknál nem túl szerencsés a páros számú kő használata, mert túl mesterkélt hatást kelthet. Én még pár kisebb követ szerválnék hozzá, és az egyik oldalt kicsit hangsúlyosabbra pakolnám. Pl a bal oldalon kicsit közelebb raknám a köveket egymáshoz, a két kisebb követ pedig megfordítanám, hogy a kisebb legyen hátul, mert ezzel is növeled a tér érzetet. A jobb oldalt pedig kiegészíteném még két kisebb kővel, a dombokat meg úgy csinálnám meg, hogy a szurdok egy kicsit átlós legyen. A lényeg, hogy közben találj jó fókuszpontot, fókuszpontokat. Hajrá! Köszi tök jó instrukciókat írsz sok olyat amire nem is gondoltam, de. Egyébként nem kötekedem csak leírom hogy tulajdonképpen mit is szeretnék az elrendezésben megvalósítani. Ha így páros számú a kő akkor inkább kiveszek egyet a jobb oldalról. A kicsi köveket úgy is elnövik a növények szerintem. Szeretném úgy elkészíteni a hogy legyen tér a kövek körül. Ne legyen túlzsúfolva kövekkel. Nekem nem tetszenek azok a berendezések ahol van egy csomó kő vagy fa bepakolva az akváriumba és jobbról balról mindjárt ott az üveg. Nem egy kiragadott felnagyított részletet akarok egy 200 literes akváriumba, hanem egy szellős "tájat" amin végigjárathatja az ember a tekintetét. Remélem érthető az eszmefuttatásom Azért jó lenne ha holnap is ülnétek páran a gép előtt és segítenétek majd!!! Köszönöm!
|
2014. január 24., péntek 8:57 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia!
A köves akváriumoknál nem túl szerencsés a páros számú kő használata, mert túl mesterkélt hatást kelthet. Én még pár kisebb követ szerválnék hozzá, és az egyik oldalt kicsit hangsúlyosabbra pakolnám. Pl a bal oldalon kicsit közelebb raknám a köveket egymáshoz, a két kisebb követ pedig megfordítanám, hogy a kisebb legyen hátul, mert ezzel is növeled a tér érzetet. A jobb oldalt pedig kiegészíteném még két kisebb kővel, a dombokat meg úgy csinálnám meg, hogy a szurdok egy kicsit átlós legyen. A lényeg, hogy közben találj jó fókuszpontot, fókuszpontokat. Hajrá!
2014. január 24., péntek 7:19 |
|
|
boszeb
|
Ok, köszi még legózunk. Szombaton viszont az akváriumban rakosgatom a köveket. Aztán jöhetnek a növények.
|
2014. január 23., csütörtök 21:00 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nekem picit szimmetrikus. Hajrá a legózással! És dokumentálni, mert tutira elfelejti az ember a kettővel ezelőttit
|
2014. január 23., csütörtök 19:29 |
|
|
boszeb
|
Kicsit legóztunk a párommal: Átrajzoltam:)
|
2014. január 23., csütörtök 16:08 |
|
|