Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Sziasztok! Rajzolgattam kicsit. Ez az elgondolásom egyenlőre. még valamilyen előtéri növényt kell kitalálnom. Persze nem akarom benöveszteni a frontüvegig. Attól is függ mennyi pénzt kapok. Jó lenne minél több nővénnyel indítani. Majd kiderül. Én a HM-et meg a myriophyllum matogrossense-t kihagynám belőle. Sőt talán még az alternanthera-t meg a bacopa-t is kihagynám. Szerintem nem igazán illek bele egy ilyen köves akváriumba, ha az a cél, hogy valami hegységet imitálj. Viszont HC-t vagy parvulát tennék bele. A többi viszont nagyon tetszik. De ez csak az én véleményem ha nem baj.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 26., vasárnap 19:13 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Gratulálok, nekem tetszik nagyon a kövek elrendezése. Kíváncsian várom a növényesítést. Algamentest !!!!
2014. január 26., vasárnap 18:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Már csak zsé kell
2014. január 26., vasárnap 18:00 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Rajzolgattam kicsit. Ez az elgondolásom egyenlőre. még valamilyen előtéri növényt kell kitalálnom. Persze nem akarom benöveszteni a frontüvegig. Attól is függ mennyi pénzt kapok. Jó lenne minél több nővénnyel indítani. Majd kiderül.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. január 26., vasárnap 16:28 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Ilyen lett. Ez mai fotó. Öntöttem még bele nitrivec-et. Ha letisztul készítek még ma fotót. Ma is itt vagyok csak ma dolgozom. Köveken még tudok variálni. A letisztult fotóra beírom a növényeket és azt is feltöltöm. Üdv. Balázs Ez nekem jobban tetszik mint az eredeti elképzelés.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 26., vasárnap 10:07 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Ilyen lett. Ez mai fotó. Öntöttem még bele nitrivec-et. Ha letisztul készítek még ma fotót. Ma is itt vagyok csak ma dolgozom. Köveken még tudok variálni. A letisztult fotóra beírom a növényeket és azt is feltöltöm. Üdv. Balázs
|
2014. január 26., vasárnap 9:40 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Papó, tök jól néz ki ahogy átszabtad. Jól mutatna, de nekem a kétoldali elrendezés szimpatikusabb. A páromnak is tetszik Úgyhogy így marad:) Tegnap este feltöltöttem vízzel. Képet teszek fel. Követ még tudok bele tenni, de sokat nem akarok. Nyomom bele a nitrivecet. Teszek bele egy kis halkaját a baciknak. Beszélnem kell az igazgatóval, hogy adjon pénzt. Jó lenne ha kellő mennyiségű növényt tudnék belőle rendelni. Már csak növény kell meg micro és makro. Összeírom a listát. Lehet a képen beírom mit hova szeretnék és bedobom ide. Segítsetek légyszi a növényesítésben is!
|
2014. január 26., vasárnap 9:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lehetne egy kő erdő is ...akár :
2014. január 25., szombat 17:18 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia, nagyon pofás szerintem, ha raksz bele még egy kis követ, még jobb lesz,természetesebb hatást kelt majd! Jó kis kezdés gratu.
|
2014. január 25., szombat 14:21 |
|
|
boszeb
|
tommyv írta: Nagyon szépen alakul, nézve hogy milyen volt Még csak legózol, vagy már a táptalaj is bent van ? Igen, mér a táptalaj is benne van.
|
2014. január 25., szombat 13:05 |
|
|