Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Köszi Papó akkor módosítom. Hátul: Hemianthus micranthemoides 1db Rotala rotundifolia 1db
Ludwigia arcuata 1db Juncus repens 1db és még ez a kettő a két hátsó sarokba a Hm és a Rotala mögé szerinted Papó?
Középen: Bacopa australis 2db Staurogyne repens 1db Hydrocotyle 2 dbmilyen van nálatok? Steril Alternanthera reineckii 'Mini' 2db
Előtér: Parvula 2db
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. január 28., kedd 20:21 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
+1 a parvulára!
|
2014. január 28., kedd 19:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Sziasztok! Írtam egy listát.
Hátul: Hemianthus micranthemoides Rotala rotundifolia
Középen: Bacopa australis Micranthemum umbrosum Staurogyne repens Hydrocotyle valamelyik? Mennyire nehéz növény? Steril Alternanthera reineckii 'Mini' Mennyire nehéz növény?
Előtér: Parvula vagy tenellus?
Üdv. Balázs Micranthemum umbrosum >>> nem tartós növény Hydrocotyle >>>>> könnyű bármelyik Steril Alternanthera reineckii 'Mini'>>>>> könnyű Parvula vagy tenellus>>>>>>> is -is.
2014. január 28., kedd 19:17 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Előtérbe én a parvulára szavaznèk
2014. január 28., kedd 19:08 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Írtam egy listát.
Hátul: Hemianthus micranthemoides Rotala rotundifolia
Középen: Bacopa australis Micranthemum umbrosum Staurogyne repens Hydrocotyle valamelyik? Mennyire nehéz növény? Steril Alternanthera reineckii 'Mini' Mennyire nehéz növény?
Előtér: Parvula vagy tenellus?
Üdv. Balázs
|
2014. január 28., kedd 18:59 |
|
|
boszeb
|
Ok Tomi! Köszönöm! Persze elfogadom a tanácsokat, de csak ami beleillik az elképzelésembe már ami a berendezést illeti. Minden másban teljes mértékben elfogadom az instrukciókat. Lehet létrehozok egy új irányzatot:))
|
2014. január 27., hétfő 16:46 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Idézet: Szerintem nem igazán illek bele egy ilyen köves akváriumba, ha az a cél, hogy valami hegységet imitálj. Az a helyzet Tomi, hogy én egy növényes akváriumot szeretnék összehozni amiben kövek vannak. Nem akarok egy vízben álló hegységet se skót fennsíkot stbstb. Nekem nem tetszik az az új irányzat hogy az akváriumból egy szárazföldi tájat készítenek. Kérem ne vegye magára senki. Nem akarok senkit megbántani. Senkinek nem von le a tudásából és a teljesítményéből!!! Én azért szerettem meg ezt a hobbit, mert vízinövények vannak egy vízzel teli akváriumban. Egy szép növényes medencét szeretnék amiben kövek vannak. Ennyi Akkor most már bele illik az összképbe. Én azt hittem, hogy egy irányzatot akarsz követni nem pedig saját magad szórakozására építeni. De így már a következő képet várom a beültetett növényekkel.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 27., hétfő 10:15 |
|
|
boszeb
|
Köszi Papó!
|
2014. január 26., vasárnap 23:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
"Én azért szerettem meg ezt a hobbit, mert vízinövények vannak egy vízzel teli akváriumban. Egy szép növényes medencét szeretnék amiben kövek vannak. Ennyi " Big like !! Nagyon tetszik.
2014. január 26., vasárnap 23:35 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Van egy letisztultabb fotó is. Idézet: Gratulálok, nekem tetszik nagyon a kövek elrendezése. Kíváncsian várom a növényesítést. Algamentest !!!! Nagyon Köszi jól esik! Idézet: Szerintem nem igazán illek bele egy ilyen köves akváriumba, ha az a cél, hogy valami hegységet imitálj. Az a helyzet Tomi, hogy én egy növényes akváriumot szeretnék összehozni amiben kövek vannak. Nem akarok egy vízben álló hegységet se skót fennsíkot stbstb. Nekem nem tetszik az az új irányzat hogy az akváriumból egy szárazföldi tájat készítenek. Kérem ne vegye magára senki. Nem akarok senkit megbántani. Senkinek nem von le a tudásából és a teljesítményéből!!! Én azért szerettem meg ezt a hobbit, mert vízinövények vannak egy vízzel teli akváriumban. Egy szép növényes medencét szeretnék amiben kövek vannak. Ennyi
|
2014. január 26., vasárnap 23:33 |
|
|