Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: edit86 írta: jól néz ki , hajrá ! Köszi! Tök jó ám hogy végre nekem is van egy igazi növényesem Papó, köszi kapcsolom. Tudom ám hogy mi az ürge szenvedése. Péntek- szombat lesz nálunk egy orvosi konferencia és az "én" akváriumommal akar vagizni. Azt mondta: legyen benne hal legyen látványos. Fingja nincs ám mi az a növényes akvárium. Ma voltam bent és mutattam neki egy növényes akváriumot telefonon (S3 nem kicsi kijelzővel) erre elhúzta a fejét vagy fél méterrel. Próbált fókuszálni, szerintem nem látott belőle semmit Miért nem egy sellőt mutattál neki .. Meg kell teremteni a körülményeket és ha tetszik neki magától beleköltözik , mint a madár a fészekbe .
2014. február 5., szerda 20:35 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
edit86 írta: jól néz ki , hajrá ! Köszi! Tök jó ám hogy végre nekem is van egy igazi növényesem Papó, köszi kapcsolom. Tudom ám hogy mi az ürge szenvedése. Péntek- szombat lesz nálunk egy orvosi konferencia és az "én" akváriumommal akar vagizni. Azt mondta: legyen benne hal legyen látványos. Fingja nincs ám mi az a növényes akvárium. Ma voltam bent és mutattam neki egy növényes akváriumot telefonon (S3 nem kicsi kijelzővel) erre elhúzta a fejét vagy fél méterrel. Próbált fókuszálni, szerintem nem látott belőle semmit
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 5., szerda 20:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
[quote="boszeb"]Sziasztok! Néhány mai kép. Szerintem minden rendben. Szűrés megy. Világítás11-16-ig. Co 10-15-ig. Bacit adagolom. A képeke alapján ha láttok valamit esetleg szóljatok! Lenne néhány kérdésem. Mikor kapcsoljam be mind a négy csövet. Majd ha macrot is adagolok? Szerintetek halakat mikor telepíthetek? A diri mindig a halakkal nyaggat. Üdv. Balázs A fényt bekapcsolhatod máris. A diri bírjon ki még egy hetet. Mond azt neki , hogy ilyen hidegben meggondolandó a telepítés a szállítás miatt.
2014. február 5., szerda 20:13 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
jól néz ki , hajrá !
2014. február 5., szerda 20:09 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Néhány mai kép. Szerintem minden rendben. Szűrés megy. Világítás11-16-ig. Co 10-15-ig. Bacit adagolom. A képeke alapján ha láttok valamit esetleg szóljatok! Lenne néhány kérdésem. Mikor kapcsoljam be mind a négy csövet. Majd ha macrot is adagolok? Szerintetek halakat mikor telepíthetek? A diri mindig a halakkal nyaggat. Üdv. Balázs
|
2014. február 5., szerda 19:55 |
|
|
boszeb
|
Ne fájdítsd a szívemet!:) Idézet: Erre mondom, hogy EU-s szabványú Grat hozzá! Köszi szépen! Eredetileg villanyszerelő voltam
|
2014. február 4., kedd 22:17 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Erre mondom, hogy EU-s szabványú Grat hozzá!
2014. február 4., kedd 19:11 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Látod ha nem lennél olyan messze még ilyet is tudnék rá adni. http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=9&t=642#p14172
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 4., kedd 18:18 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Ma készen lett a lámpa. A sziloplaszt szépen le lesz pucolva, ha megköt:)
|
2014. február 4., kedd 16:43 |
|
|
boszeb
|
Igen, egész jól szerelhető és könnyen. Kettő ilyet bepattintanék és már pirítana is 4x39W
|
2014. február 3., hétfő 21:01 |
|
|