Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Próbálkozom tükörpolírozott saválló lemezből dupla parabola reflektort készíteni. Jelenleg itt tartok. Kicsit vastag a lemez 0,6 mm. Kicsit nagy még 12 cm széles, de lesz ez kisebb és jobb is:))
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 11., kedd 19:02 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Ok Papó a serpát kihagyom. Köszi Tomi Panda lesz a választás. Aschuberti nagyon szép Mexx nekem is tetszik. Döntöttem. Fekete fantom, rózsa lazac, panda páncélos harcsa, red cherry garnéla. Még valami halacska ami nem rajhal hanem csak elkolbászolna össze-vissza az akváriumban?
|
2014. február 11., kedd 10:01 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
A fekete fantom lazac-ot én is nagyon ajánlom, nagyon jópofa halak (szeretnek vitorlázni).
|
2014. február 11., kedd 9:17 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2014. február 11., kedd 9:13 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A panda páncélosharcsa az jópofa halacs régen nálam is kvarchomokban voltak, és nagyon szépen karbantartották a talajt, minden lehullott maradékot összeszedtek
2014. február 10., hétfő 22:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Sziasztok! Már gondolkodom a faunán. Igazából két vagy három fajta halat és rákot szeretnék tartani. Garnélát rc-t gondoltam és ha lehet később amanot is. Halak közül amik tetszenek és talán gyakoriak és elérhetőek. Ez a kettő a favorit eddig: Nannostomus beckfordi Díszes törpeszájú hal Ékfoltos razbóra Panda páncélos harcsa - kistestű és nagyon aranyosak Ezek is tetszenek: Rózsalazac Amandalazac Serpalazac Véleményeket várok! Üdv. Balázs A serpát kihagynám mert csipkelődik. A többi jó választás . Lehetne a serpa helyett flameus , de inkább a fekete fantom lazac menne a rózsákhoz.
2014. február 10., hétfő 22:45 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Már gondolkodom a faunán. Igazából két vagy három fajta halat és rákot szeretnék tartani. Garnélát rc-t gondoltam és ha lehet később amanot is. Halak közül amik tetszenek és talán gyakoriak és elérhetőek. Ez a kettő a favorit eddig: Nannostomus beckfordi Díszes törpeszájú hal Ékfoltos razbóra Panda páncélos harcsa - kistestű és nagyon aranyosak Ezek is tetszenek: Rózsalazac Amandalazac Serpalazac Véleményeket várok! Üdv. Balázs
|
2014. február 10., hétfő 22:26 |
|
|
boszeb
|
Ok, de péntekig várni kell!
|
2014. február 10., hétfő 12:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jöhetnek a képek minden szemszögből.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 10., hétfő 9:33 |
|
|
boszeb
|
Sziasztok! Tegnap dolgoztam. Este megcsináltam a vízcserét, nyomtam bacit. Ma raggel mielőtt hazajöttem tápoztam is. Bent van a DIY lámpa is. Átszabtam a gyári tetőt a lámpa miatt. Az egyik ajtóból levágtam egy csíkot és fekete szigszalaggal hozzáragasztottam a másikhoz. Ez csak ideiglenes megoldás, lesz majd két új ajtó. Pénteken ha szoliban leszek készítek képeket. Így már szerintem szembetűnő lesz a változás. Üdv. Balázs
|
2014. február 10., hétfő 9:00 |
|
|