Szerző |
Üzenet |
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Az építést és a berendezést munkaidőn kívül mert azt munkaidőben nem tudtam volna. A bizdergálást, tápozás vízcsere ilyesmi azt szoliban is megoldom.
_________________ Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!
|
2014. február 14., péntek 11:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ezt munkaidőn túl csinálod vagy munkaidőben?
_________________ K.Tamás
|
2014. február 14., péntek 9:44 |
|
|
boszeb
Csatlakozott: 2011. október 20., csütörtök 10:07 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Sziasztok! Készítettem egy albumot a fejlődésről! http://indafoto.hu/boszeb/alap_album
|
2014. február 13., csütörtök 22:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Aszondod csináljak DIY posztot belőle? De hát Papóék ilyet árulnak. Nem akarok üzletet rontani. Hogy rontanád azzal ha valamit tovább modolsz? Épp ellenkezőleg tovább reklámozod a jó terméket. Az sosem baj ha egy jó dologból még jobbat csinálunk.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 11., kedd 20:33 |
|
|
boszeb
|
Idézet: Azt tudom hisz posztoldatad rendesen. Én az egészére leszek kivi, az az szabadon sugárzó lámpád és ez a foncsor házassága, hogy sikerül? Mind kettő nagyon ígéretes de együtt milyen is lesz... Van már erről DIY topic? Ha elkészül jó lenne csak a lámpának egy önálló téma. Ok, ok, ok ahogy Leo Getz mondaná:)) Nem akartam ám olyan hangot megütni amilyennek tűnt bocs! Naszóval kéremszépen az a szabadonsugárzó már bent csücsül a juwel keretben. Szépen be van süllyesztve két alu profil segítségével. Aszondod csináljak DIY posztot belőle? De hát Papóék ilyet árulnak. Nem akarok üzletet rontani.
|
2014. február 11., kedd 20:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
boszeb írta: Köszi! Igen ezt úgy csináltattam egy bádogos boltban, vagyis nem ebben a formában kaptam kezembe. Akkor még úgy nézett ki mint egy teve két púpja. Aztán addíg nyújtottam hajlítottam míg ilyen lett. Megint csak ott tartok, hogy: Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!Megcsinálom hozzá a sablont és akkor már teljesen szimetrikus lesz! Idézet: Nagyon tetszik még ha nem is teljesen azonos az ív két széle/vége de nagyon tetszik. Kivi vagyok milyen pilács lesz ebből... Szerintem már ebben a formában is többet tudna mint bármelyik gyári. A tükröket ebben a naplóban lévő világításra készítem. Azt tudom hisz posztoldatad rendesen. Én az egészére leszek kivi, az az szabadon sugárzó lámpád és ez a foncsor házassága, hogy sikerül? Mind kettő nagyon ígéretes de együtt milyen is lesz... Van már erről DIY topic? Ha elkészül jó lenne csak a lámpának egy önálló téma.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 11., kedd 20:09 |
|
|
Grt
|
boszeb írta: Sziasztok! ... Még valami halacska ami nem rajhal hanem csak elkolbászolna össze-vissza az akváriumban? Nekem erről rögtön a sziámi algaevők ugrottak be. Nagyon jópofák, ráadásul még az algát is pusztítják. Habár ők nagyra nőnek.
|
2014. február 11., kedd 19:42 |
|
|
boszeb
|
Köszi! Igen ezt úgy csináltattam egy bádogos boltban, vagyis nem ebben a formában kaptam kezembe. Akkor még úgy nézett ki mint egy teve két púpja. Aztán addíg nyújtottam hajlítottam míg ilyen lett. Megint csak ott tartok, hogy: Az van tisztességesen megcsinálva amit te magad megcsinálsz!Megcsinálom hozzá a sablont és akkor már teljesen szimetrikus lesz! Idézet: Nagyon tetszik még ha nem is teljesen azonos az ív két széle/vége de nagyon tetszik. Kivi vagyok milyen pilács lesz ebből... Szerintem már ebben a formában is többet tudna mint bármelyik gyári. A tükröket ebben a naplóban lévő világításra készítem.
|
2014. február 11., kedd 19:32 |
|
|
SlyChocolate
|
boszeb írta: Sziasztok! Próbálkozom tükörpolírozott saválló lemezből dupla parabola reflektort készíteni. Jelenleg itt tartok. Kicsit vastag a lemez 0,6 mm. Kicsit nagy még 12 cm széles, de lesz ez kisebb és jobb is:)) Papám ezt Te hajtottad le? Nagyon tetszik még ha nem is teljesen azonos az ív két széle/vége de nagyon tetszik. Kivi vagyok milyen pilács lesz ebből...
|
2014. február 11., kedd 19:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
boszeb írta: Sziasztok! Próbálkozom tükörpolírozott saválló lemezből dupla parabola reflektort készíteni. Jelenleg itt tartok. Kicsit vastag a lemez 0,6 mm. Kicsit nagy még 12 cm széles, de lesz ez kisebb és jobb is:)) Igéretes próbálkozás.
2014. február 11., kedd 19:05 |
|
|