Szerző |
Üzenet |
frenktheboss
Csatlakozott: 2012. február 24., péntek 18:05 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tegnap esti képek. Jöhetnek az építő kritikák hogy min kellene változtatni!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2013. április 13., szombat 8:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi a képeket !Igazán hangulatos akváriumot hoztál össze.
2012. augusztus 20., hétfő 12:19 |
|
|
frenktheboss
Csatlakozott: 2012. február 24., péntek 18:05 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Friss képek az akiról.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. augusztus 20., hétfő 12:12 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
frenktheboss írta: stevbig írta: Helló! Nem rossz kezdés! Szép egészségesek a növényeid . Köszönöm! Megtiszteltetés ezt hallani Tőled mert ugyanis Én már láttam élőben is a csodás növényes akidat!! Neked köszönhetem a Red Cherry garnéláimat! Emlékszel rám? Természetesen! Most már nyugodt is vagyok mert látom jó helyen vannak !
|
2012. március 3., szombat 0:13 |
|
|
frenktheboss
|
Bálint írta: Ha jól látom , akkor az Anubiasokat a talajba ültetted / Jól látom ? /
Jobb helye lenne a fákra kötözve , mert bizony az Anubiasok gyökere az főleg kapaszkodó légző gyökér. Igen jól látod,tudom de a rizóma nincs a talajban és azt mondták akkor nem lesz vele gond. Eddig még a boltban hallottak bejöttek amit az Anubias virágokkal igazol.
|
2012. március 2., péntek 23:28 |
|
|
frenktheboss
|
stevbig írta: Helló! Nem rossz kezdés! Szép egészségesek a növényeid . Köszönöm! Megtiszteltetés ezt hallani Tőled mert ugyanis Én már láttam élőben is a csodás növényes akidat!! Neked köszönhetem a Red Cherry garnéláimat! Emlékszel rám?
|
2012. március 2., péntek 23:19 |
|
|
frenktheboss
|
papó írta: Üdv a fórumon ! Köszi , hogy megosztod velünk az akváriumod ! Igazán nincs mit ez a sok gratuláció a TropicalFish érdeme is!!! Természetesen minden a boltból van rengeteg infót segítséget megkaptam az induláshoz Én így próbálom megköszönni! Remélem másnak is kedvet csinálok egy kis akváriumozáshoz! Köszönöm!
|
2012. március 2., péntek 23:13 |
|
|
frenktheboss
|
myk74 írta: Szép kis egészséges halas aki! Bár lehet kicsit sok a hal.Ez az igazi lowtech ,grat hozzá. Köszönöm! Azt mondták ezek még pont elférnek egymás mellett . Egy darabbal se több,ők igen kicsi halak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frenktheboss 2012. március 2., péntek 23:29-kor.
|
2012. március 2., péntek 23:00 |
|
|
frenktheboss
|
bevi írta: Üdv köreinkben... Jól választottál a növényekkel kapcsolatban. A 15W elég fényerőt biztosít ezeknek a növényeknek. A Keresztfiamnak is egy ilyen szettet készítettem. Pontosan azért, hogy kis törődéssel is szép akváriumot lehessen összehozni.. Még egyszer gratula az aksidhoz! A fejlődést ne felejtsd el posztolni... Köszönöm! Kaptam rengeteg segítséget "A HALAS"-nál innenis köszönet mindenkinek érte! Munka elfoglaltságaim miatt,meg kezdeti tapasztalatszerzés végett kezdtem ezzel. Remélem sikerrel veszem az akadályokat és talán később összejön valami "nagyobb,komolyabb". Mindenképp küldök képeket!
|
2012. március 2., péntek 22:55 |
|
|
frenktheboss
|
Mexx2 írta: Hello. Nagyon szép kis akváriumod van! Ahogy látom neked sem erős a világításod. A növények felsorolását elfelejtetted. De ahogy nézem Anubiasok és ha jól látom Cryptocoryne-k vannak. Köszönöm! Sajnos nem tudom az összes növény pontos nevét de kábé Én is ennyit tudok Anubias,Cryptocoryne Folyamatosan próbálok tanulni növényes téren.
|
2012. március 2., péntek 22:46 |
|
|