|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:50
|
Szerző |
Üzenet |
Gegob
|
tommyv írta: Mennyire van fojtva a szűrő? Én a hydorral akkor tapasztaltam hasonlót, mikor úgy próbáltam a flow-on állítani, hogy a beszívóágon is elcsavartam.. Utána azt kinyitottam teljesen és csak a kifolyót állítottam és megszűnt a probléma Most igen erosen megtomtem a szurot, igy nincs folytva(ma takaritas volt) de szerintem nem nagy az aramlas. Az elozo etapban volt folytva de csak a nyomó ágon. Neztem a nyomo agi csapot nem talaltam rajta sérülést :$ Most takarítás utan sem százas ugyanúgy jön a levegő és neha por is. Szerintem a matrixbol azt csak ketszer mostam at akivizzel. Viszont a perlon korong nem zar rendesen kicsivel kisebb mint a kosar, mar dupla van bent de igy is maradt egy pici res. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
|
2014. április 10., csütörtök 20:04 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mennyire van fojtva a szűrő? Én a hydorral akkor tapasztaltam hasonlót, mikor úgy próbáltam a flow-on állítani, hogy a beszívóágon is elcsavartam.. Utána azt kinyitottam teljesen és csak a kifolyót állítottam és megszűnt a probléma
2014. április 10., csütörtök 17:47 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
Igen pont ezzel a típussal jártam így. Nálam az volt a probléma, hogy a nyomócsonk a fejrészen megrepedt, ezt a részt nézd át alaposan (nagyon sokáig kerestem én is a hibát, mire megtaláltam). A visszaköpés elkoszolódásra utal. Gegob írta: Nagyon idegesít a szűrőm, etetés után amikor pihen picit és újraindítom elkezdi köpni a koszt az akiba, van amikor kevésbé van hogy többet, ilyen nagyon aprószemű valamiket. Majd levegővel keverve, aztán megnyugszik és kiszűri ezeket a dolgokat, de folyamatosan levegősödik picit, és ezáltal nagyon apró bubikat nyom a vízbe, folyamatosan keveset. Sehol nem folyik eltömődve nincs, 1 hónapja takarítottam, perlont cseréltem. Eheim 2213, ha valakinek volt hasonló gondja, kérem írja le. Köszi előre is.
|
2014. április 10., csütörtök 9:29 |
|
|
Gegob
|
Nagyon idegesít a szűrőm, etetés után amikor pihen picit és újraindítom elkezdi köpni a koszt az akiba, van amikor kevésbé van hogy többet, ilyen nagyon aprószemű valamiket. Majd levegővel keverve, aztán megnyugszik és kiszűri ezeket a dolgokat, de folyamatosan levegősödik picit, és ezáltal nagyon apró bubikat nyom a vízbe, folyamatosan keveset. Sehol nem folyik eltömődve nincs, 1 hónapja takarítottam, perlont cseréltem. Eheim 2213, ha valakinek volt hasonló gondja, kérem írja le. Köszi előre is.
|
2014. április 10., csütörtök 6:51 |
|
|
Gegob
|
SlyChocolate írta: Anno mindenkinél volt hasonló... Akkor még nem tudtuk mit, hogy... ...azóta semmm... Persze ettől függetlenül tényleg gyönyörű amit Gegob kolléga csinált. Minden tiszteletem az Övé. Csak ahogy az Asszonykám mondja "túl sokat piszkálod". Lehet épp ez a baj..??? Mindenesetre nagyon nagy respect! Csodaszép az akvád úgyis mondhatnám népiesen "beszar.." Csak így tovább... Asera és Sly köszönöm nektek! Igen valóban néha már túl sokat piszkálom. Papó: minden ami itt van tanácsok alapján épült melyek nagy részét Te adtad!! Ezeket csak megköszönni tudom újra és újra! Abszolút megtisztel, hogy ez a véleményetek, még ha van is pár hibája az akinak, nagyon jól esikl!!
|
2014. április 5., szombat 14:19 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Gegob írta: papó írta: Szóval .. most jutott el a tudatomig , hogy még CO2 cuccod sincs.. Szögre akasztom a csipeszem.. Csak gratulálni tudok ... a legkomolyabban. Nagyon köszönöm! A sok segítség nélkül kizárt, hogy ilyen szép lenne!!! Ma ebből az akiból vittem a vizet vizsgálatra Azt hiszem 190ppm körül volt a tds. Igen ? Ebből hoztad a mintát ? Akkor a szakmunkáslevelemet is visszaadom Ne tedd! Anno mindenkinél volt hasonló... Akkor még nem tudtuk mit, hogy... ...azóta semmm... Persze ettől függetlenül tényleg gyönyörű amit Gegob kolléga csinált. Minden tiszteletem az Övé. Csak ahogy az Asszonykám mondja "túl sokat piszkálod". Lehet épp ez a baj..??? Mindenesetre nagyon nagy respect! Csodaszép az akvád úgyis mondhatnám népiesen "beszar.." Csak így tovább...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 5., szombat 12:06 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép,tiszta udvar,rendes ház! Nagy jövő áll előtted!
|
2014. április 5., szombat 11:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gegob írta: papó írta: Szóval .. most jutott el a tudatomig , hogy még CO2 cuccod sincs.. Szögre akasztom a csipeszem.. Csak gratulálni tudok ... a legkomolyabban. Nagyon köszönöm! A sok segítség nélkül kizárt, hogy ilyen szép lenne!!! Ma ebből az akiból vittem a vizet vizsgálatra Azt hiszem 190ppm körül volt a tds. Igen ? Ebből hoztad a mintát ? Akkor a szakmunkáslevelemet is visszaadom
2014. április 4., péntek 19:45 |
|
|
Gegob
|
papó írta: Szóval .. most jutott el a tudatomig , hogy még CO2 cuccod sincs.. Szögre akasztom a csipeszem.. Csak gratulálni tudok ... a legkomolyabban. Nagyon köszönöm! A sok segítség nélkül kizárt, hogy ilyen szép lenne!!! Ma ebből az akiból vittem a vizet vizsgálatra Azt hiszem 190ppm körül volt a tds.
|
2014. április 4., péntek 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szóval .. most jutott el a tudatomig , hogy még CO2 cuccod sincs.. Szögre akasztom a csipeszem.. Csak gratulálni tudok ... a legkomolyabban.
2014. április 4., péntek 19:27 |
|
|