|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 17:44
|
Szerző |
Üzenet |
Gegob
|
tommyv írta: Gegob írta: Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat Világi szelíd lények a rókák senkit nem bántanak, inkább az ugrálásra figyelj! Nálam addig játszottak meg csipkedték egymást, míg az egyiket szárazon találtam meg a parkettán Megtörtén velem is ugyan ez. A sötétség alatt, egy róka kiugrott. Már csak egy van így nyugodtabbnak tűnik. A Black out után jobban tetszik minden, a szőrök részben vagy teljesen eltűntek, még a talajon lévő moha az ami nem tetszik, a levelei sárgulnak, különösen ahol az üveghez szorosan van elhelyezve, olyan mintha ez a sárga cucc az üvegen is rajta lenne Pedig minden héten porszívózóm. A dologhoz hozzátartozik, hogy kicsit visszavettem a tápozáson, heti 2 milire (heti 3 volt) és a világításom teljes gőzön ment, és napi 5 órában. Most vissza vettem a fényerőből és adtam egy órával hosszabb megvilágítást. Valamint kicsivel több carbót adtam mint kellene, olyan 0,7 milit napi szinten. Egy kérdés, én még kis túlzással egy árva szálat sem vágtam a mohákból. Lehet kellene? Attól tartok ha levágom ami nőtt akkor teljesen felkopaszodik.
|
2014. április 28., hétfő 8:02 |
|
|
Gegob
|
Koszi a választ mindenkinek. Ahogy megfigyeltem eleg virgoncok. Szerintem is ki fognak ugrani sajnos. Most 4nap full sotetsegbe takartam az akit. Mar a mohak is kezdtek szőrösek lenni. Meguntam dobtam bele egy szep adag carbot es black out. Keddig meglatjuk mi lesz. Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
|
2014. április 19., szombat 14:27 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat Világi szelíd lények a rókák senkit nem bántanak, inkább az ugrálásra figyelj! Nálam addig játszottak meg csipkedték egymást, míg az egyiket szárazon találtam meg a parkettán
2014. április 18., péntek 20:14 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat Nem fogják bántani. De mohádat annál inkább!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. április 18., péntek 20:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat Elképzelhető. Idő kell míg összeszoknak utána nem lesz probléma, de addig lehet, hogy az állomány kicsit megritkul.
_________________ K.Tamás
|
2014. április 18., péntek 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gegob írta: Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat Nem fogják bántani.
2014. április 18., péntek 19:52 |
|
|
Gegob
|
Ma bekerült két róka algázó. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy bántják e a kis garnélákat, mert kettő nálam hamarosan potyogtat
|
2014. április 18., péntek 19:22 |
|
|
Gegob
|
Az aki most 2 hónapos. Párat lőttem róla, szép de a hibákat is kiemeltem, meg is osztom, előtéri karácsony moha nem tetszik, nem tudom mibaja, porszívózom mint állat. Rááltam a heti 40-50% ketszer volt full ozmo, legutobb viszont dobtam bele pár liter csapvizet is előkezelve. Az algákból már elegem volt, lekapartam a falról és mindenhonnan ahonnan csak tudtam. Kicsit emeltem a carbo adagon is, 0,7 milire, és olyan mintha szebb lenne. Valamint a világítást még nem sikerült szabályozni, ezért levettem 5,5 órára. A hátsó mohafám sem tartja magát, hetek óta le van konyulva . fotók: 2 months by gegob87 Aquascape, on Flickr 2 months by gegob87 Aquascape, on Flickr 2 months by gegob87 Aquascape, on Flickr IMG_2 months by gegob87 Aquascape, on Flickr 2 months by gegob87 Aquascape, on Flickr
|
2014. április 17., csütörtök 16:43 |
|
|
Gegob
|
tommyv írta: A pici réseket pici perlon darabokkal be lehet tömködni.. nekem is tele van nyomkodva mint valami párna Aminap vettem. Már csak szét kell majd szednem, és jol betömködni.
|
2014. április 17., csütörtök 16:36 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A pici réseket pici perlon darabokkal be lehet tömködni.. nekem is tele van nyomkodva mint valami párna
2014. április 10., csütörtök 20:51 |
|
|