|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:43
|
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az L-es obi azért kárpótol a torzításért ,viszont ha szemből fotóznád,nem torzítana! Lightroomban utána egy kis lencsekorrekció és tádááámmm
|
2014. február 23., vasárnap 17:51 |
|
|
Gegob
|
Az aki ma egy hetes, készítettem pár képet, csupán dokumentálás jelleggel. First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr First week by gegob87 Aquascape, on Flickr Az üveg sajnos torzít, ez rányomja a bélyegét a képek minőségére.
|
2014. február 23., vasárnap 17:39 |
|
|
Gegob
|
papó írta: Ha nincs CO2 akkor legalább L. carbo kellene. A héten beszerzek egy kis adagot.
|
2014. február 23., vasárnap 17:35 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gegob írta: Ma 1 nap híján egy hetes az aki. Ennek örömére megvolt - olyan 4 - 5 liter - a vízcsere, vettem egy nagyon vékony csövet, azzal engedtem le, poszívozva közben a mulm-ot. Meglepő, hogy csak pár napja vannak bent az ancik mégis tele volt az aljzat ürülékkel. Sokat ki tudtam szívni, viszont jött egy kevés bazalt is. Legközelebb, átalakítom a kis csövet mini aljzat porszívóvá, és azzal fogok vizet leengedni. Van egyébként gyári megoldásom is, de az túl nagy és nem férne oda ahova kell. Feltöltés után, nem volt semmi extra bubizásom, ahogy másoknál olvasgattam, ez általános jelenség. Bekerült egy kevés baci, és antiklór is. Holnap lámpagyujtásnál pedig 2,5 mili táp is bemegy. Képet most nem csatolok, ugyanúgy néz ki mint legutóbb. Ha még csak 1 hetes az aksi, kicsit több vizet is cserélhetsz, mondjuk olyan 40%-ot.
2014. február 23., vasárnap 13:32 |
|
|
Gegob
|
Ma 1 nap híján egy hetes az aki. Ennek örömére megvolt - olyan 4 - 5 liter - a vízcsere, vettem egy nagyon vékony csövet, azzal engedtem le, poszívozva közben a mulm-ot. Meglepő, hogy csak pár napja vannak bent az ancik mégis tele volt az aljzat ürülékkel. Sokat ki tudtam szívni, viszont jött egy kevés bazalt is. Legközelebb, átalakítom a kis csövet mini aljzat porszívóvá, és azzal fogok vizet leengedni. Van egyébként gyári megoldásom is, de az túl nagy és nem férne oda ahova kell. Feltöltés után, nem volt semmi extra bubizásom, ahogy másoknál olvasgattam, ez általános jelenség. Bekerült egy kevés baci, és antiklór is. Holnap lámpagyujtásnál pedig 2,5 mili táp is bemegy. Képet most nem csatolok, ugyanúgy néz ki mint legutóbb.
|
2014. február 22., szombat 23:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gegob írta: Angol írta: Ígéretes a berendezés . Kíváncsi vagyok , hogy valójában milyen is a nehezék nélkül a látvány. Algamentest ! tommyv írta: Az ancik nem valószínű hogy vadászgatják a garnélákat, azok inkább akkor tesznek kárt, ha nem találnak megfelelő búvóhelyet maguknak, elkezdik turkálni a talajt a fák, kövek tövében. A baktériumot vízcserénél mindenképpen, de én minden 3. nap nyomnék bele egy keveset, lehetőleg mikor ég a lámpa és nincs akkora Co2 telítettség(Mondjuk ha nincs CO beoldás lényegtelen ) ja és carbo-t + bacit egyszerre ne. Arra, hogy a súlyok nélkül mit ad, arra én is kíváncsi vagyok. De még úgy két hétig biztos bent lesznek. Tommyv - Köszi az infót. Én egyáltalán nem carbozok, lehet kellene? Ha nincs CO2 akkor legalább L. carbo kellene.
2014. február 22., szombat 23:18 |
|
|
Gegob
|
Angol írta: Ígéretes a berendezés . Kíváncsi vagyok , hogy valójában milyen is a nehezék nélkül a látvány. Algamentest ! tommyv írta: Az ancik nem valószínű hogy vadászgatják a garnélákat, azok inkább akkor tesznek kárt, ha nem találnak megfelelő búvóhelyet maguknak, elkezdik turkálni a talajt a fák, kövek tövében. A baktériumot vízcserénél mindenképpen, de én minden 3. nap nyomnék bele egy keveset, lehetőleg mikor ég a lámpa és nincs akkora Co2 telítettség(Mondjuk ha nincs CO beoldás lényegtelen ) ja és carbo-t + bacit egyszerre ne. Arra, hogy a súlyok nélkül mit ad, arra én is kíváncsi vagyok. De még úgy két hétig biztos bent lesznek. Tommyv - Köszi az infót. Én egyáltalán nem carbozok, lehet kellene?
|
2014. február 22., szombat 23:09 |
|
|
Angol
|
Ígéretes a berendezés . Kíváncsi vagyok , hogy valójában milyen is a nehezék nélkül a látvány. Algamentest !
|
2014. február 21., péntek 21:32 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az ancik nem valószínű hogy vadászgatják a garnélákat, azok inkább akkor tesznek kárt, ha nem találnak megfelelő búvóhelyet maguknak, elkezdik turkálni a talajt a fák, kövek tövében. A baktériumot vízcserénél mindenképpen, de én minden 3. nap nyomnék bele egy keveset, lehetőleg mikor ég a lámpa és nincs akkora Co2 telítettség(Mondjuk ha nincs CO beoldás lényegtelen ) ja és carbo-t + bacit egyszerre ne.
2014. február 21., péntek 18:02 |
|
|
Gegob
|
Pótoltam a vizet, Köszi. Bekerult tegnap ket kicsi arany színű anci es néhány guppi. Mindkét faj elkezdte csipegetni a reedmoron lévő fehér koszt, tegnaphoz képest már kevesebbet látok belőle. Hamarosan érkeznek a garnéla ivadekok, szerintetek az ancik levadásszák majd őket? Lassan egy hetes lesz az akvarium, a baktérium oldatot majd már csak vízcserénként adagoljam? Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el
|
2014. február 21., péntek 17:13 |
|
|