Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Nagyon tetszik az akvárium.Úgy gondolom , hogy jobban állna neki a fehér háttér. Így nagyon lezárja a teret a homogén fekete és tükröződik is. A jobb oldalon még dolgozni kell. Tetszik a ritkásan növő bonszai középen. Ne ez most jó 'szakértői" lett. Milyen moha van a baloldali fán és milyen a jobboldalin? Köszi ! Pont a szakértői hozzászólások az előre vivők.
2013. december 18., szerda 16:33 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2013. december 18., szerda 15:09 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem nagyon bejön ez a mocsaras téma amit hozzáraknék, az valami narancssárgás felkelő nap beütésű háttér, kíváncsi lennék hogy nézne ki azzal. Ilyesmire gondolok:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tommyv 2013. december 18., szerda 15:16-kor.
|
2013. december 18., szerda 13:14 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Nagyon tetszik az akvárium.Úgy gondolom , hogy jobban állna neki a fehér háttér. Így nagyon lezárja a teret a homogén fekete és tükröződik is. A jobb oldalon még dolgozni kell. Tetszik a ritkásan növő bonszai középen. Ne ez most jó 'szakértői" lett. Milyen moha van a baloldali fán és milyen a jobboldalin?
2013. december 18., szerda 12:55 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Azt hiszem megérte a sok szöszmötölést az akvárium. Nagyon jó lett. Van ezekből a képekből nagyobb? Mert így nem látszanak annyira a részletek, pedig jó kis finomságok vannak benne. Esetleg fehér háttérrel is lőttetek képet? A bal oldali fa zseniális. Az átmenet is király lett. Gratula!
|
2013. december 18., szerda 12:53 |
|
|
jack
|
wágner úr írta: papó írta: Azt hiszen elkészült az akvárium. Szombaton Béci megpróbálja megörökíteni. Még lesz rajta némi finomítás . A baloldali utriculari mező kezd túlnőni. Ha meg levágom most akkor meg a mohák kezdenek túlnőni Inkább most ezt így befejezem és átalakítom. Azt hiszem eltüntettem a HC és az UG átmenet közötti kontrasztot . Szerintetek ? Merném én ezt megkritizálni ??? Gyönyörű. Itthon nem hiszem hogy építettek még ilyen akváriumot Jobboldali üveg melletti növényeken még igazítanék . Fantasztikusan összehoztad .
|
2013. december 18., szerda 12:24 |
|
|
wágner úr
|
papó írta: Azt hiszen elkészült az akvárium. Szombaton Béci megpróbálja megörökíteni. Még lesz rajta némi finomítás . A baloldali utriculari mező kezd túlnőni. Ha meg levágom most akkor meg a mohák kezdenek túlnőni Inkább most ezt így befejezem és átalakítom. Azt hiszem eltüntettem a HC és az UG átmenet közötti kontrasztot . Szerintetek ? Merném én ezt megkritizálni ??? Gyönyörű. Itthon nem hiszem hogy építettek még ilyen akváriumot
|
2013. december 18., szerda 11:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Azt hiszen elkészült az akvárium. Szombaton Béci megpróbálja megörökíteni. Még lesz rajta némi finomítás . A baloldali utriculari mező kezd túlnőni. Ha meg levágom most akkor meg a mohák kezdenek túlnőni Inkább most ezt így befejezem és átalakítom. Azt hiszem eltüntettem a HC és az UG átmenet közötti kontrasztot . Szerintetek ?
2013. december 18., szerda 10:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Nagyon ötletes akva. Nekem az első képeken jobban tetszenek a fák. Azért szépen alakul ez. Volt szó arról, hogy a kétféle növényt valahogy el kellene különíteni, mert a fotón nem látszik annyira. Nem gondoltál valami sziklára vagy fára? Esetleg a mocsár fölé hajló fa, valami ilyesmi: Vagy a jobb oldali kövek "kiterjesztése" néhány kisebb kővel a mocsár pereméig? Az első kép fái aránytalanok voltak a kövekhez , bár az első benyomás valóban tetszetős volt számomra is. Az utricularia és a HC mára már szépen elsimult-_teszek is majd fel képeket-- , de a jobboldali fák nem tatszenek igazán. Mára már azoknak is lecseréltem nagy részét.
2013. december 7., szombat 17:29 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon ötletes akva. Nekem az első képeken jobban tetszenek a fák. Azért szépen alakul ez. Volt szó arról, hogy a kétféle növényt valahogy el kellene különíteni, mert a fotón nem látszik annyira. Nem gondoltál valami sziklára vagy fára? Esetleg a mocsár fölé hajló fa, valami ilyesmi: Vagy a jobb oldali kövek "kiterjesztése" néhány kisebb kővel a mocsár pereméig?
|
2013. december 4., szerda 9:23 |
|
|