|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:57
|
Minimális karbantartási igényű mohás
Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Let’s ROCK
|
2018. március 15., csütörtök 16:41 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
HUGO írta: Hasonló nálam is a módszer! Kis lyukakba bele nyomkodom szépen benövi a neki szánt teret. Köszi, akkor ezt a módszert fogom alkalmazni.
|
2018. március 6., kedd 18:36 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hasonló nálam is a módszer! Kis lyukakba bele nyomkodom szépen benövi a neki szánt teret.
_________________ Pé.Zoli
|
2018. március 5., hétfő 21:17 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zoi írta: Közben azon gondolkodom, hogy milyen módszerrel rögzítsrm a mohákat. Ragasztani nem annyira szeretném, ezért marad vagy a dri start, amire, nem hinném, hogy lesz idő, vagy a résekbe való tömködés. A cél az lenne, hogy a köveket nagyjából teljesen befedje, errre pedig dri start lenne jó. Ötlet, javaslat esetleg? Hugó te hogy rögzítetted a mohákat az akváriumaidban? Pici lukakat fúrtam a kőbe és belenyomkodtam. A legjobb módszer!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2018. március 4., vasárnap 22:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Közben azon gondolkodom, hogy milyen módszerrel rögzítsrm a mohákat. Ragasztani nem annyira szeretném, ezért marad vagy a dri start, amire, nem hinném, hogy lesz idő, vagy a résekbe való tömködés. A cél az lenne, hogy a köveket nagyjából teljesen befedje, errre pedig dri start lenne jó. Ötlet, javaslat esetleg? Hugó te hogy rögzítetted a mohákat az akváriumaidban? Pici lukakat fúrtam a kőbe és belenyomkodtam.
2018. március 4., vasárnap 21:01 |
|
|
zoi
|
Közben azon gondolkodom, hogy milyen módszerrel rögzítsrm a mohákat. Ragasztani nem annyira szeretném, ezért marad vagy a dri start, amire, nem hinném, hogy lesz idő, vagy a résekbe való tömködés. A cél az lenne, hogy a köveket nagyjából teljesen befedje, errre pedig dri start lenne jó. Ötlet, javaslat esetleg? Hugó te hogy rögzítetted a mohákat az akváriumaidban?
|
2018. március 4., vasárnap 15:25 |
|
|
zoi
|
papó írta: zoi írta: Sziasztok! Előre bocsájtom, hogy a pálcikaembernél megállt a rajztudásom. Kérlek ennek megfelelően fogadjátok a vázlatot: Alulra kvarchomokot gondoltam, bal oldalra blyxa. Mohás lankák, lent fissidens, feljebb ricardia, bal oldalon alul karácsony moha, a hézagokban staurogyne, bonsai. A dombok alján néhány szál acicularis. Nagyjából ez a terv, jöhetnek a tanácsok, inspiráció, bármi. Azért kérdezek is: a talajt szeretném átmosni. Ki, hogyan csinálta? Kisütöttétek utána, vagy ment vissza vizesen? Alaposan átöblíted és kész is a talajmosás . A sárkánvölgy esetleg mint valami hasonló felépítmény ? Megvizsgálom, és köszönöm a talaj-tippet!
|
2018. március 2., péntek 17:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: Sziasztok! Előre bocsájtom, hogy a pálcikaembernél megállt a rajztudásom. Kérlek ennek megfelelően fogadjátok a vázlatot: Alulra kvarchomokot gondoltam, bal oldalra blyxa. Mohás lankák, lent fissidens, feljebb ricardia, bal oldalon alul karácsony moha, a hézagokban staurogyne, bonsai. A dombok alján néhány szál acicularis. Nagyjából ez a terv, jöhetnek a tanácsok, inspiráció, bármi. Azért kérdezek is: a talajt szeretném átmosni. Ki, hogyan csinálta? Kisütöttétek utána, vagy ment vissza vizesen? Alaposan átöblíted és kész is a talajmosás . A sárkánvölgy esetleg mint valami hasonló felépítmény ?
2018. március 2., péntek 16:44 |
|
|
zoi
|
Sziasztok! Előre bocsájtom, hogy a pálcikaembernél megállt a rajztudásom. Kérlek ennek megfelelően fogadjátok a vázlatot: Alulra kvarchomokot gondoltam, bal oldalra blyxa. Mohás lankák, lent fissidens, feljebb ricardia, bal oldalon alul karácsony moha, a hézagokban staurogyne, bonsai. A dombok alján néhány szál acicularis. Nagyjából ez a terv, jöhetnek a tanácsok, inspiráció, bármi. Azért kérdezek is: a talajt szeretném átmosni. Ki, hogyan csinálta? Kisütöttétek utána, vagy ment vissza vizesen?
|
2018. március 2., péntek 9:57 |
|
|
zoi
|
Már észre is vettem, hogy elírtam a napló címét. Megkérnék egy moderátort, hogy javítsa! Természetesen minimális a jó szó Köszönöm!
|
2018. február 23., péntek 14:49 |
|
|