|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:34
|
Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Mindig lehet hova ültetni Nézd meg most pl Vaszabi kolléga akváriumát vagy mondhatnék bárkiét mily sűrűn vannak a növények benne...
|
2013. október 30., szerda 19:51 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Ezt értem de már nincsen hova ültetni. Nem tudom jobban elrendezni
|
2013. október 30., szerda 19:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Miért nem az èn technikámhoz?? Micro macro helyett szerintem még növényt vegyél . A Green akvához kimész és tuti segítenek a választásban.
2013. október 30., szerda 18:38 |
|
|
premierpark
|
Miért nem az èn technikámhoz??
|
2013. október 30., szerda 11:15 |
|
|
wágner úr
|
A macro micro az nem a Te te technikádhoz való. Az aqua plant plusz tök jó egyébként.
|
2013. október 30., szerda 10:45 |
|
|
premierpark
|
jelenleg aqua-plant plus
|
2013. október 30., szerda 10:18 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: nem azért írok egy másik fórumba is, mert nem bíznék papóban eddig amit papó mondott minden úgy volt, csak egy olyan gondolkodású ember vagyok, hogy több helyről több technikát, ötletet elleshetek ami a javamra válik teljes mértékben bízok a ti tudásotokban még egyszer megjegyezném. Elég türelmetlen vagyok úgyhogy akkor csak várok és várok most egyelőre lehet hogy át álok micro-macro tápozásra, de ezt még nem döntöttem el ha valami újdonság van akkor írok nektek illetve küldöm a képet Miért eddig mivel tápoztál?
_________________ K.Tamás
|
2013. október 30., szerda 8:58 |
|
|
premierpark
|
nem azért írok egy másik fórumba is, mert nem bíznék papóban eddig amit papó mondott minden úgy volt, csak egy olyan gondolkodású ember vagyok, hogy több helyről több technikát, ötletet elleshetek ami a javamra válik teljes mértékben bízok a ti tudásotokban még egyszer megjegyezném. Elég türelmetlen vagyok úgyhogy akkor csak várok és várok most egyelőre lehet hogy át álok micro-macro tápozásra, de ezt még nem döntöttem el ha valami újdonság van akkor írok nektek illetve küldöm a képet
|
2013. október 30., szerda 7:31 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Köteles írta: papó írta: Molroth írta: Nem annyira rossz tanács a gáz kiengedése. Nekem is volt ilyen, csak a tropikás. Azt vettem észre, hogy 2-3 nap után marad a harang tetejében 2-3 centis réteg, ami egyszerűen nem oldódik be (lehet, hogy oxigén, vagy valami más). Ezt tapasztaltam a gyári flakonnal is, meg a sima szódás szifon patronnál is (szódás szifonnal toltam a flakonba, mert egy "picit" olcsóbb volt. ). De ha ezt a gázt kiengedtem, akkor az első napon teljesen beoldódott, a másodiktól pedig mindig egyre több maradék volt. A szódás szifonnal nem csak tiszta CO2-t engedtél a harangba hanem oxigént is. A CO2 flakkonban csak co2 van és az beoldódik. Természetesen más a helyzet a szódavízzel amit használhatsz , de akkor úgy kell eljárnod ahogyan Te csináltad. Használok egy ilyen adagolót. Nálam majdnem teljesen beoldódik a CO2. Talán 1-2 centi marad . A szódás szifont felfordítva egy csővel nyomom bele a gázt. Az az 1-2 cm az a levegő ami a csőben és a szifinban is jelen van és jön a gázzal együtt. A harangból több nap alatt fogy el a gáz , bár ezt sokminden befolyásolja.
|
2013. október 28., hétfő 22:32 |
|
|
Köteles
|
papó írta: Molroth írta: Nem annyira rossz tanács a gáz kiengedése. Nekem is volt ilyen, csak a tropikás. Azt vettem észre, hogy 2-3 nap után marad a harang tetejében 2-3 centis réteg, ami egyszerűen nem oldódik be (lehet, hogy oxigén, vagy valami más). Ezt tapasztaltam a gyári flakonnal is, meg a sima szódás szifon patronnál is (szódás szifonnal toltam a flakonba, mert egy "picit" olcsóbb volt. ). De ha ezt a gázt kiengedtem, akkor az első napon teljesen beoldódott, a másodiktól pedig mindig egyre több maradék volt. A szódás szifonnal nem csak tiszta CO2-t engedtél a harangba hanem oxigént is. A CO2 flakkonban csak co2 van és az beoldódik. Természetesen más a helyzet a szódavízzel amit használhatsz , de akkor úgy kell eljárnod ahogyan Te csináltad. Használok egy ilyen adagolót. Nálam majdnem teljesen beoldódik a CO2. Talán 1-2 centi marad . A szódás szifont felfordítva egy csővel nyomom bele a gázt.
|
2013. október 28., hétfő 22:02 |
|
|