Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: Na jó ez igaz, hogy mikor már nagyon beleélem magam akkor jön a gáz, de most ugy néz ki hogy minden rendben van nem?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Ha a rendszeresség meg lesz úgy a világítás , tápozás és a vízcsere terén akkor reméljük nem lesz semmi nagyobb gond.
2013. december 5., csütörtök 20:22 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Na jó ez igaz, hogy mikor már nagyon beleélem magam akkor jön a gáz, de most ugy néz ki hogy minden rendben van nem?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Az idő meg mondja. Csak az a kis szivacsszűrőd van benne?
_________________ K.Tamás
|
2013. december 5., csütörtök 20:19 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
Na jó ez igaz, hogy mikor már nagyon beleélem magam akkor jön a gáz, de most ugy néz ki hogy minden rendben van nem?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2013. december 5., csütörtök 20:16 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
premierpark írta: Na rászántam kemény 3 órát ma. Egyesével leszedtem a hirsutáról az elhalt részeket és a feketés gyökereket. Elrendeztem a rotalát is. Kicsit kevesebb lett, de próbáltam azzal egyensúlyozni hogy hoztam monte carlo-t és beraktam illetve még egy növényt . HM-et . Ha megéled minden akkor gyönyörű lesz. Kaptak egy vízcserét is, ja meg egy kis növénytápsót, hogy könnyebben beinduljon. mit szóltok?? Sent from my iPhone using TapatalkMajd pár nap múlva , ha megindulnak az új növényeid . Ne igyunk előre a medve stb.
|
2013. december 5., csütörtök 17:29 |
|
|
premierpark
|
Na rászántam kemény 3 órát ma. Egyesével leszedtem a hirsutáról az elhalt részeket és a feketés gyökereket. Elrendeztem a rotalát is. Kicsit kevesebb lett, de próbáltam azzal egyensúlyozni hogy hoztam monte carlo-t és beraktam illetve még egy növényt . HM-et . Ha megéled minden akkor gyönyörű lesz. Kaptak egy vízcserét is, ja meg egy kis növénytápsót, hogy könnyebben beinduljon. mit szóltok?? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2013. december 5., csütörtök 17:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: papó írta: premierpark írta: Az a baj, hogy a rothadóbol vannak a hajtàsok akkor azt hogyan?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Papó nem írtál semmit Közben Pemete mindent leírt .
2013. december 5., csütörtök 14:34 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
A carbo segít eltüntetni az algádat. A rothadó növényszárak is egyfajta humusz. A friss hajtások itt tápanyagra találnak. Viszont míg el nem korhadnak a régi levelek-levélszárak addig algásodást okoznak. Ha alaposan megnézed mi az ami még életképes és mi az amelyik növényed már elpusztult akkor óvatosan szedd ki az elhalt dolgokat . Türelem kell hozzá és csipesz.
|
2013. december 5., csütörtök 13:50 |
|
|
premierpark
|
papó írta: premierpark írta: Az a baj, hogy a rothadóbol vannak a hajtàsok akkor azt hogyan?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Papó nem írtál semmit
|
2013. december 4., szerda 23:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Az a baj, hogy a rothadóbol vannak a hajtàsok akkor azt hogyan?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
2013. december 4., szerda 22:32 |
|
|
premierpark
|
Az a baj, hogy a rothadóbol vannak a hajtàsok akkor azt hogyan?? Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2013. december 4., szerda 20:26 |
|
|