Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni, mert jól tudom, hogy nagyon sok hozzáértő ember van itt a fórumon.
Az albérletembe szeretnék akváriumot(egyetemista vagyok). Körülbelül 20 ezer forintig szeretnék egy akvárium szettet venni, de jó lenne olcsóbban is, hogy tudjak költeni még sok növényre is. Fontos hogy 20-30 liternél ne legyen nagyobb az akksi mert annak a fűtése és megvilágítása is elég sok ha albérletet veszünk (otthon nem számítana, de itt igen.) Több féle akksit is néztem és egy van ami nagyon tetszik.
Szívem szerint egy ilyet vennék
http://centrumzoo.hu/spd/unas_468988/Aquael-Nano-akvarium-komplett-szett-20liter . Nem tudom mit szóltok hozzá. Garnélákat és még valamilyen halakat szeretnék bele rakni. Gondolkodtam egy darab bettában a garnélákhoz, de nem tudom, hogy mennyire lennének meg együtt. Ezért kérném a segítségeteket. Illetve milyen növényeket rakjak bele stb...
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget (ja és ha valaki tud mondani valamilyen nagyon jó és olcsó akvarisztikai boltot azt megköszönném BUDAPESTEN
)
ja és bocsi egy másikat is indítottam, valamelyiket törölhetitek ha kell