Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
premierpark írta: De itt nem úgy van hanem ilyen futó és alig van gyökere vagy én már nem is tudom Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával Igen alig van gyökere , de majd lesz
2013. december 9., hétfő 20:38 |
|
|
premierpark
Csatlakozott: 2013. augusztus 25., vasárnap 19:18 Hozzászólások: 429
|
De itt nem úgy van hanem ilyen futó és alig van gyökere vagy én már nem is tudom Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2013. december 9., hétfő 20:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Rendben akkor csak türelem vslaki monte carlo ültetéssel kapcsolatban tud segíteni?? Mire vagy kíváncsi ? Szedd szét minél kisebb tövekre és 1/2 -1 cm es távolságot tartva ültesd el ennyi .
2013. december 9., hétfő 20:31 |
|
|
premierpark
|
Rendben akkor csak türelem vslaki monte carlo ültetéssel kapcsolatban tud segíteni??
|
2013. december 9., hétfő 20:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
premierpark írta: Mexx2 írta: premierpark írta: Van egy kis problémám. Néhol van barna alga. Pont ott van az üvegen ahol közel vannak a növények. Ott hogy tudom letakarítani ugy hogy a növények ne jöjjenek ki? Sent from my iPhone using TapatalkBakkártya, vagy valamilyen plasztik kártyával le tudod húzni. Vagy ha nem jó akkor pengés algakaparó. Rendben köszönöm. A többihez valakinek van valami ötlete?? Megint miért lehet barna alga?? Míg nem lesznek a növényeid teljesen toppon addig előfordulhat , de ez nem vészes. Ne feledd mit éltek át a növényeid és az új növények sem szoktak hozzá ilyen hamar az új környezethez.
2013. december 9., hétfő 19:50 |
|
|
premierpark
|
Mexx2 írta: premierpark írta: Van egy kis problémám. Néhol van barna alga. Pont ott van az üvegen ahol közel vannak a növények. Ott hogy tudom letakarítani ugy hogy a növények ne jöjjenek ki? Sent from my iPhone using TapatalkBakkártya, vagy valamilyen plasztik kártyával le tudod húzni. Vagy ha nem jó akkor pengés algakaparó. Rendben köszönöm. A többihez valakinek van valami ötlete?? Megint miért lehet barna alga??
|
2013. december 9., hétfő 19:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
premierpark írta: Van egy kis problémám. Néhol van barna alga. Pont ott van az üvegen ahol közel vannak a növények. Ott hogy tudom letakarítani ugy hogy a növények ne jöjjenek ki? Sent from my iPhone using TapatalkBakkártya, vagy valamilyen plasztik kártyával le tudod húzni. Vagy ha nem jó akkor pengés algakaparó.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 9., hétfő 17:55 |
|
|
premierpark
|
Csináltam pár képet az aksiról. Most hosszú ideig nem rakok, hogy lássátok a változást is Van egy kis problémám. Néhol van barna alga. Pont ott van az üvegen ahol közel vannak a növények. Ott hogy tudom letakarítani ugy hogy a növények ne jöjjenek ki? Az utolsó képen van egy növény amit azért raktak a garnikhoz hogy arra tudjanak kapaszkodni mikor hoztam el őket. Gyorsan el is ültettem és szépen megéledt, csak azt nem tudom, hogy milyen fajta növény az. Valaki nem tudja? Kis piros a háttérben. Illetve a monte carlo-t hogyan kell ültetni mert nem tudom?? Köszi Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2013. december 9., hétfő 17:05 |
|
|
premierpark
|
A rendszeresség meg lesz. Most a héten pl 2 vizcsere is volt hogy jobban érezzék magukat. Meg papó majd rendelnék tőled pár dolgot karácsony környékén Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2013. december 5., csütörtök 21:16 |
|
|
premierpark
|
Igen csak szivacs van benne Küldve az én iPad-ről Tapatalk használatával
|
2013. december 5., csütörtök 21:10 |
|
|