Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok!
Hm tudom hogy úgy volt hogy ma lesznek képek de még nagyon kesze kusza az új ültetés miatt ezért a képek csak holnap érkeznek.Szíves elnézésüket kérjük:D
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. február 15., szerda 22:37 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
DeKol írta: Mexx2 írta: Dekol én csak a netről szedtem, hogy milynyigényű, de a lényeg, hogy inkább közepes és magas fényigényű. Tehetsz oda mást is ami megmarad. Béke Köszi Mexx a tippeket, elinditottál bennem egy gondolatot hogy mi lenne ha oda más növény kerülne, ma még fog kapni mohát a fa.meg a háttert is egy picit át akarom alakitani,szerintem este fogok képeket csinálni hogy milyen lett a "vérfrissítés" Mikor jönnek a képek?
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 15., szerda 21:48 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Mexx2 írta: Dekol én csak a netről szedtem, hogy milynyigényű, de a lényeg, hogy inkább közepes és magas fényigényű. Tehetsz oda mást is ami megmarad. Béke Köszi Mexx a tippeket, elinditottál bennem egy gondolatot hogy mi lenne ha oda más növény kerülne, ma még fog kapni mohát a fa.meg a háttert is egy picit át akarom alakitani,szerintem este fogok képeket csinálni hogy milyen lett a "vérfrissítés" HAJRÁ!!!
_________________ K.Tamás
|
2012. február 15., szerda 19:02 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
A parvula eléggé igényes szerintem...
|
2012. február 15., szerda 13:56 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Dekol én csak a netről szedtem, hogy milynyigényű, de a lényeg, hogy inkább közepes és magas fényigényű. Tehetsz oda mást is ami megmarad. Béke Köszi Mexx a tippeket, elinditottál bennem egy gondolatot hogy mi lenne ha oda más növény kerülne, ma még fog kapni mohát a fa.meg a háttert is egy picit át akarom alakitani,szerintem este fogok képeket csinálni hogy milyen lett a "vérfrissítés"
|
2012. február 15., szerda 10:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Dekol én csak a netről szedtem, hogy milyen fényigényű, de a lényeg, hogy inkább közepes és magas fényigényű. Tehetsz oda mást is ami megmarad. Béke
|
2012. február 15., szerda 8:16 |
|
|
DeKol
|
Mexx2 írta: Én eddig gondoltam Dekol. Bár enyhén szólva levagyok maradva a növények terén így kőkemény guglizés után arra jutottam, hogy... Az eleocharis parvula nem olyan fény igényes (Fényigény: alacsony-nagyon magas nem tudom ez mit jelent) tehetnél a másik oldalára. De ez csak az én véleményem. De nem biztos, hogy jól nézne ki. Szia Mexx2! Sajnos nekem ilyen körülmények között nem nagyon maradt meg a parvula csak erősen algás állapotban.Lesz és folyamatba is van egy fazonigazítás hogy egy picit rendezettebb legyen az összkép a mezőn.Ha meglennének a feltételek tuti alakítgatnám egy picit.Meg most igazából várom hogy ismerős kölcsön tudja adni a fényképezőjét és tudjak egy két komolyabb képet lőni vele.Ami jobb lenne mint a mostani . Valószínűleg nem látjátok hogy amit Mexx kolléga ahonnan kijelölte jobbra lévő részt, ott elég erőteljes Glosso rész van, közte pár növendék Blyxa és pár Tenelus.Szóval lehetne még alakítgatni:)
|
2012. február 14., kedd 22:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Én eddig gondoltam Dekol. Bár enyhén szólva levagyok maradva a növények terén így kőkemény guglizés után arra jutottam, hogy... Az eleocharis parvula nem olyan fény igényes (Fényigény: alacsony-nagyon magas nem tudom ez mit jelent) tehetnél a másik oldalára. De ez csak az én véleményem. De nem biztos, hogy jól nézne ki.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
|
2012. február 14., kedd 21:31 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Abba ne hagyd a naplózást!Tök jó látni hogy hogyan fejlődik az aki high tech cuccok nélkül! GRAT
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. február 14., kedd 20:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez igen Gabi ! Lassan versenyt kellene hirdetni a legszebb lóhere mező birtokosa címért. Tényleg átvette az uralmat az akvárium felett a H.japan , ahogy mondtad. Úgy látom fel is adja a leckét alaposan , hogy hogyan is tovább. Hmm .. én ebben tuti nem tudok tanácsot adni
2012. február 14., kedd 20:04 |
|
|