Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A fissidenst növeszteném tovább és ha megnőne akkor tetszés szerint nyírnám.
2012. március 12., hétfő 22:15 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Utóbbi időbe arra jutottam hogy a fám pár ágát szeretném bemohásítani.Következő kérdésem az lenne hozzátok hogy szerintetek milyen mohát használjak?Ilyen csüngő hatást akarok elérni/ tán a weeping esetleg/. Vagy amire még gondoltam az két fajta moha egyszerre használata:Weeping és a Flame moha, itt arra gondoltam hogy lefele is nőne valamennyire a moha meg felfele is.Vagy ti mit használnátok?MEllékeltem egy képet ahol a pirossal jelzet részre akarok mohát.
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. március 12., hétfő 22:11 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Én akkor már azon is elgondolkoztam, hogy kifogok egy-két példányt, és egy másik, üres akváriumban elkezdem tenyészteni őket, mert nagyon szerették ezeket a dögöket a gurámik. Főleg az aranygurámi fente a fogát rájuk, de a mozaikok is csemegéztem rendesen. De aztán nem lett semmi ebből az élőeleség projectből. Régen nekem a kis garnélás akváriumba volt ilyen élőlény, ott általában minden 3. nap fogtam ki és beraktam a növényes akváriumba ahol minden hal előszeretettel evett belőle.Gondolom így egy két darab megmenekült és elszaporodott és most a véletlen folytán kerültek valahogy előre.
|
2012. március 9., péntek 22:25 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Én akkor már azon is elgondolkoztam, hogy kifogok egy-két példányt, és egy másik, üres akváriumban elkezdem tenyészteni őket, mert nagyon szerették ezeket a dögöket a gurámik. Főleg az aranygurámi fente a fogát rájuk, de a mozaikok is csemegéztem rendesen. De aztán nem lett semmi ebből az élőeleség projectből.
|
2012. március 9., péntek 22:20 |
|
|
DeKol
|
Köszönöm, igen akkor valószinűleg nekem is azok.Hát akkor nálam is csak addig élnek míg a gurámik rájuk nem találnak.
|
2012. március 9., péntek 22:15 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
igazából nem tudom hogy hívják. Vmi bolharák-féle lehet szerintem. Ugrálva-úszva-futkosva közlekedik? Nekem is volt ilyenből vagy 3-400 darab. A barátnőm egyszerűen "futkosónak" nevezte el őket. Egészen addig futkostak, míg a gurámik úgy megették az egész bandát, hogy hírmondó sem maradt belőlük
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2012. március 9., péntek 22:17-kor.
|
2012. március 9., péntek 22:09 |
|
|
DeKol
|
bevi írta: Fűnyírót a 'Japan'-nak... Szép munka Gabi... Szia Béci! Hát jaja ráférne már lassan egy ritkítás, de most jelenleg alig birok állni így csúszik egy kicsit.Köszönöm szépen a dicséretet de azért még lenne mit javítanom rajta
|
2012. március 9., péntek 21:55 |
|
|
DeKol
|
Különös élőlények közé is beraktam, de ide is berakom. Szerintetek ez mi? A fekete dolog egy fadarab ami kb 4-5mm nagyságú és a rajta lévő valamik meg mászkálnak.előre köszönöm a segítséget
|
2012. március 9., péntek 21:53 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Fűnyírót a 'Japan'-nak... Szép munka Gabi...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. március 9., péntek 21:35 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Irigykedem!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. március 9., péntek 6:46 |
|
|