Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:33

Hozzászólás a témához  [ 128 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Következő
 Memories under the tree 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Akkora a növénykavalkád , hogy szinte követhetetlen az elképzelésed.
A Blyxa mehetett volna egy kicsit hátrább és elé mondjuk a Stau.
Nem semmi meló lesz "pofát " adni az aksinak .

2012. május 3., csütörtök 19:53

Sziasztok!

Lőttem nektek két képet, bár telefonnal készültek, így inkább csak a növények elhelyezkedése látható rajta mert annyira rossz minőség :cry:

Kép
Kép

2012. május 3., csütörtök 19:07

A H.sp jobban illett az akvához szerintem....
A Blyxa nagyon hamar ki fogja nőni......

2012. május 2., szerda 20:21
Profil Honlap

Sziasztok!

Hosszú erőgyűjtés után rászántam magam hogy nekifogok a H.Sp. japan rendbetételéhez és így egyúttal az akvárium rendbetételéhez is.Kezdetnek itt egy mobilos kép hogy miből kellet kihoznom valamit:
Kép

Tudom tudom, ez tényleg nagyon el van hanyagolva.Elő a machétát és minden vágó szerszámot, mert ezt a dzsungelt megkel hódítani és rendet kell benne csinálni.Úgy kezdtem el hogy akkor kiszedem a H.Sp. Japant, neki is fogtam erre az egész egy csomóként mozdult meg, mikor elkezdtem húzogatni akkor még a háttér növények is jöttek vele, így a Hm bokromat később újra kellet ültetni.Mikor kikerült az összes előtéri növény kb akkorra gombócot alkotott mint egy felnőtt férfi feje :P .Leültem az akvárium elé és néztem és néztem, ekkor jöttem rá hogy a előtér most már nem csak H. Sp japanból fog állni.Félig leengedett akváriumot hagytam ott és ugrottam a biciklimre mert még nyitva van a TropicalFish.Kértem pár tő Blyxa-t.Elültettem majd újrakötöztem a mohát ahol igényelte.Igazat megvalva már a háttérnövényekhez nem volt erőm.A következő kép csak egy részlet az akvárium jelenlegi arculatából teljes kép csak később ha előtéri növényzet megfelelő kondícióba lesz. :lol:
Kép

2012. május 2., szerda 19:58

DeKol írta:
myk74 írta:
Mi újság az egyik kedvenc akimmal? ;)
Valami változás történt?

Szia Myk!

Nagyon sok változás nem történt az akváriummal, inkább most ilyen stagnálós állapotba van.Újra kéne ültetnem a H.Sp. Japan-t az ancim miatt de nincs hozzá erőm.Az ancit is kikéne fogni mert ha újraültetem a Japant akkor ugyon úgy kiturkálja.A Rotala Rotundfolia kb 3 hete nem volt nyírva, már vagy másfél hete a felszínen fekszik a teteje de szépen vörösödik.A mohák a fákon szép állapotba vannak, mondjuk inkább a Chrismas mert még a Weeping nem nagyon akar cselekedni.Szóval szerintem megvan egy jó alap csak rendesen meg kéne nyírni és jó lenne ;) .Ahogy valami változás van posztolni fogok:)Szerintem vagy vasárnap vagy hosszúhétvégén megfogom csinálni

Gondolom a képeket sem hagyod ki! :lol:

2012. április 21., szombat 5:45

myk74 írta:
Valami változás történt?

Szia Myk!

Nagyon sok változás nem történt az akváriummal, inkább most ilyen stagnálós állapotba van.Újra kéne ültetnem a H.Sp. Japan-t az ancim miatt de nincs hozzá erőm.Az ancit is kikéne fogni mert ha újraültetem a Japant akkor ugyon úgy kiturkálja.A Rotala Rotundfolia kb 3 hete nem volt nyírva, már vagy másfél hete a felszínen fekszik a teteje de szépen vörösödik.A mohák a fákon szép állapotba vannak, mondjuk inkább a Chrismas mert még a Weeping nem nagyon akar cselekedni.Szóval szerintem megvan egy jó alap csak rendesen meg kéne nyírni és jó lenne ;) .Ahogy valami változás van posztolni fogok:)Szerintem vagy vasárnap vagy hosszúhétvégén megfogom csinálni

2012. április 20., péntek 21:13

Valami változás történt?

2012. április 20., péntek 14:47

-Első benyomás: Gyönyörű a hydro :mrgreen: . (10/7)

-Mit látsz ki a kompozícióból : semmit :lol: , de nekem így tetszik ;) (6/10)

-Természetesség: (9/10)

-Összhatás: (7/10)

-Halak helytállása a összképbe: Szerintem ők illenek ilyen helyre, főleg hogy eléggé szeretem az ilyesféle halacsokat. (9/10)

-Ha tied lenne az akvárium akkor mit alakítanál át rajta: :D Áttenném az egészet egy nagyobb akvába.

-Ha egy fajta rajhalat tehetnél bele akkor melyik faj lenne az: rajhal... hm.... nem tennék bele.....

-Melyik növényt vennéd ki és miért:egyiket se

-Milyen növényt látnál szívesen az akváriumba: fissidens fontanust a fára

:pápá:

2012. április 9., hétfő 13:33
Profil Honlap

Sziasztok!

Mindenkinek felhívom a figyelmét hogy amikor megy az akváriumnál világítást kapcsolni akkor semmilyen esetbe se nézzen szét az akváriumba.Mert én ma este így tettem.És láss csodát mit vettem észre hogy megellet a tehenem.Eredménye legalább 1 óra kis guppy halászgatás a dzsungelből, hát nem kívánom senkinek.25db-ot szedtem ki de szerintem legalább 10 db még van bent (bár az jó lesz élő eleségnek a gurámiknak :lol: ). Nem volt szívem a kicsi halak egy befőttes üvegbe beledobni , bár tuti hogy ott is megéltek volna így inkább átraktam a teljesen friss nanoba.Hát így most már vannak élőlények a kicsi akváriumomba is :D :(

2012. március 29., csütörtök 23:43

papó írta:
DeKol írta:
papó írta:
Nos nem minden kérdésedre válaszolok.
Itt lesz egy kép , hogy nekem hogyan is tetszene igazán.
Sokat nem tudtam kötekedni :D

Köszönöm Papó a képet.Amit beszéltünk a vágásra azt majd papó betudná nekem húzogatni piros vonalakkal a képen?Mert akkor megpróbálnám úgy vágni a növényeket.Előre is köszönöm.

Oké megpróbálom. :shock:

Köszönöm előre is :)

2012. március 28., szerda 20:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 128 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Következő