Sziasztok!
Hoztam egy képet nektek, pár egy pici algásodás található rajta de nem annyira gázos.
Hydrocotyle sp. elkezdet fejlődni, bár inkább a levegőbe nő, és így mindig elkell dugdosni.
Rotala Rotundfolia is fejlődésnek indult rendesen, volt olyan nap amikor másfél centit is nőt.
Valisneria: Héten kaptam, jelenleg vissza van vágva, ő fejlődésére még egy kicsit várni kell.
HC:Jelenleg a hc-n is van egy kis algásodás mivel az ültetés után voltak hajtások amik berohadtak jóformán a fele berohadt de a lényeg sikerült mégpedig az hogy megfakadjon, már gőz erővel hozza az új leveleket
Glosso:Elsőnek is köszönet érte Decknek és Bécinek hogy kaptam pár darab tesztpéldányt.Úgy látom hogy gyökerekre dolgozik elsőnek, de szerencsére tarja az egészségi állapotát is.
Cryptocoryne parva:Hm jelenleg stagnál vagyis úgy néz ki, de mivel előző akváriumba is nagy gyökérzete volt így úgy gondolom hogy elsőnek kialakul a megfelelő méretű gyökérzet és utána már "bűvészkedhetek" vele is
Pogestemon Helferi:Három nagyon kicsi tő került át a régi akváriumból jelenleg eléggé elvannak dugva, de úgy látszik hogy elkezdet fejlődni
Moha:Hétvégén átesett egy nyíráson,szerintem eléggé jól fejlődik / szerintettek kerüljön még moha valahova a fára?/
Co2:A élesztős Co2 egyenlőre szüneteltettem mert nem sikerült teljes mértékbe beállítanom és nem akarom hogy cukros élesztős akváriumom legyen
Hirtelen ennyi