Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Nagyon érdekes-és-látványos az előtérben (nem a megszokott) magasabb növésű zöldségek. Kivi lennék a gurámidra pár kép erejéig... Illetve mennyire békés jószág? Szia Sly! Eredeti tervbe úgy volt hogy HC mező lesz, de mivel láttam hogy a H.sp japan sokkal jobban érzi magát Low tech körülmények között így úgy döntöttem hogy nekem ő lesz az előtéri növény.Nem tudom hogy mennyire látható az elképzelésem, de a tervem az volt hogy a fa olyan legyen mint ha egy domboldalon kinőtt fa lenne, aminek gyökerei úgymond a felszínre törtek. Gurámi: lassan megvan már 1 hónapja hogy nálam él,kezdetbe a törpe gurámi hímemmel sokat kergetőzött hogy kié legyen a terült végül mind a kettő engedett és osztozkodnak a területen.Békés e vagy nem békés ez a jószág:személyes véleményem az hogy ha nem nézzük a törpe gurámi párommal lévő dolgait akkor igenis békés hal.Néha néha van amikor valami miatt megijed akkor így sokszor összevissza úszkál.Szokásává vált hogy villanyoltás előtt lefekszik a "mezőre" és úgy pihen ami elég ijesztő de meglehet barátkozni a látvánnyal.Tudni kell még azt az infót róla hogy ha le van kapcsolva a világítás , és teljes sötétség van a helyiségbe akkor is látható hogy hol úszkál a színe miatt.Képeket megpróbálok pár napon belül készíteni
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. február 13., hétfő 22:53 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon érdekes-és-látványos az előtérben (nem a megszokott) magasabb növésű zöldségek. Kivi lennék a gurámidra pár kép erejéig... Illetve mennyire békés jószág?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. február 13., hétfő 22:42 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2012. február 13., hétfő 22:21 |
|
|
DeKol
|
Sziasztok!
Stevbignek hála ma új növények kerültek be az akváriumba: HM/Jobb oldalt szűrő előtt/ Echinodorus tenellus /oda került ahol a két fa találkozik/ Limnophila sessiliflora /Jobb oldalt hátul/ Staurogyne /egy tő került jobb első sarokba/
Moha egyenlőre még nem került fel a helyére mert még pontosan nem gondoltam ki hogy hova is kerül majd/ tippeket továbbra is várok/
|
2012. január 16., hétfő 20:05 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tippeket várok hogy hova rakjam / Vesicularia dubyana 'Christmas'/[/quote] Középre mindenképp a többit meg belátásod szerint. Egy a lényeg vékonyan kösd, mert egyébként berohad alatta. Szerintem egy pár ágat be tudsz majd mohásítani !
|
2012. január 15., vasárnap 21:18 |
|
|
DeKol
|
stevbig írta: A moha és a HM nagyon felfogja dobni ! Én a a HM-et a jobb sarokba ültetném. A tenellust pedig a fa tövébe. Igen én is pont így terveztem, rotala meg megy be a többi közé,bár azt nem tudom hogy melyik ágra rakjam a mohát:S Tippeket várok hogy hova rakjam / Vesicularia dubyana 'Christmas'/
|
2012. január 15., vasárnap 21:11 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A moha és a HM nagyon felfogja dobni ! Én a a HM-et a jobb sarokba ültetném. A tenellust pedig a fa tövébe.
|
2012. január 15., vasárnap 21:07 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Szép!Alakul a mező is!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. január 15., vasárnap 20:51 |
|
|
DeKol
|
Próbáltam csinálni nektek fényképezővel egy full shotot /bár ez a gép egy kompakt gép/ nem a legjobb a minősége de a telefonnál jobb, megpróbálok majd egy normális fényképező gépet szerezni
|
2012. január 15., vasárnap 18:16 |
|
|
DeKol
|
kovka76 írta: DeKol írta: Zebracsigám plusz egy pici alga: Nem kezdet még western filmet forgatni a zebracsigád? Mármint a petéit össze vissza lövöldözni? Én ezért ajándékoztam el! Hm még nem:D remélem nem is fog, bár mondjuk nem valami aktív élőlény:D kb 1 hét alatt mászott 5 centit:D, ha most is lefényképezném akkor azt hinnétek hogy azt a képet is akkor csináltam:D
|
2012. január 15., vasárnap 18:13 |
|
|