Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének. Azért ezek a lakók behatárolják a növényezési lehetőségeidet . Tanácstalan vagyok
2016. november 21., hétfő 8:41 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének.
|
2016. november 21., hétfő 7:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó .
2016. november 20., vasárnap 20:50 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
|
2016. november 20., vasárnap 20:11 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Legyél egy picit türelemmel. A mostani változtatások hamar fognak jelentkezni . Tudod semmi plusz vas , hanem a micro adagolása ahogy beszéltük . A macro adagolása is ugye teljesen más lesz ... Ha a megbeszéltek szerint csinálod , napok alatt kell változnia az összképnek . vas nem megy egy hete. Csak a planter meg a macro 4 illetve 3.5 milli naponta. CSak most volt időm tettem fel képet is holnap úgyis megmetszem a rubint és lecsipkedem a gyökereket köszönöm Bármi változás lenne , kérlek jelezd . Rendben úgyis
|
2016. november 18., péntek 6:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Legyél egy picit türelemmel. A mostani változtatások hamar fognak jelentkezni . Tudod semmi plusz vas , hanem a micro adagolása ahogy beszéltük . A macro adagolása is ugye teljesen más lesz ... Ha a megbeszéltek szerint csinálod , napok alatt kell változnia az összképnek . vas nem megy egy hete. Csak a planter meg a macro 4 illetve 3.5 milli naponta. CSak most volt időm tettem fel képet is holnap úgyis megmetszem a rubint és lecsipkedem a gyökereket köszönöm Bármi változás lenne , kérlek jelezd .
2016. november 17., csütörtök 19:28 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Legyél egy picit türelemmel. A mostani változtatások hamar fognak jelentkezni . Tudod semmi plusz vas , hanem a micro adagolása ahogy beszéltük . A macro adagolása is ugye teljesen más lesz ... Ha a megbeszéltek szerint csinálod , napok alatt kell változnia az összképnek . vas nem megy egy hete. Csak a planter meg a macro 4 illetve 3.5 milli naponta. CSak most volt időm tettem fel képet is holnap úgyis megmetszem a rubint és lecsipkedem a gyökereket köszönöm
|
2016. november 17., csütörtök 19:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Legyél egy picit türelemmel. A mostani változtatások hamar fognak jelentkezni . Tudod semmi plusz vas , hanem a micro adagolása ahogy beszéltük . A macro adagolása is ugye teljesen más lesz ... Ha a megbeszéltek szerint csinálod , napok alatt kell változnia az összképnek .
2016. november 17., csütörtök 19:03 |
|
|
Johnifiú
|
sajnos a hajasodás nem akar abba maradni. Ma mire hazajöttem 1-2 mattogrossense el olvadt több darabban úszkáltak a víz tetején. Csináltam képet a ludwigia repensről is mennyire léggyökeresedik http://kepkezelo.com/images/ljh3gm4fe20v9enb2c70.jpghttp://kepkezelo.com/images/wpv2hoxxlrolx1is3nl7.jpghttp://kepkezelo.com/images/eo1bwwsh6g047ifxkd0h.jpg
|
2016. november 17., csütörtök 18:49 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: Johnifiú írta: papó írta: De amit mértél arányt az tök jó . Nem kell emelned semmit . Megvan a 10:1 -13:1 arány . áhhá. igen azt tudom hogy az arány az jó hála istennek. Akkor jól kicsesztem magammal a plusz nitráttal mert az észrevételem alapján az algák szerették akkor marad a tápozás és várom a fejleményeket. köszönöm bár a növények még mindig hozzák a léggyökereket. főleg a repens rubin ami zavaró. Csipkedd le egy kis ollóval a látható léggyökereket . szoktam igaz csak nyíráskor
|
2016. november 15., kedd 13:33 |
|
|