Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Gabi bácsi! A 4 Rószás márna a lehető legjobb helyre kerül(t). A soproni kórház gyerekosztályának készülő akváriumába. A Co2 állítása jelentős változást hozott. A növények bubiznak rendesen, reméljük megállítja az algásodást is Végre egy jó hír. Ideje lenne hogy megoldódjanak a problémáid igen igen bízom benne. Holnap vízcsere, minden sziklát lesikálok amennyire csak tudok. Sajnos a sziklák is bubiznak de már nem sokáig Nem azért bubiznak mert nőnek ? nem lenne rossz fialhatnának is
|
2016. november 28., hétfő 6:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: Gabi bácsi! A 4 Rószás márna a lehető legjobb helyre kerül(t). A soproni kórház gyerekosztályának készülő akváriumába. A Co2 állítása jelentős változást hozott. A növények bubiznak rendesen, reméljük megállítja az algásodást is Végre egy jó hír. Ideje lenne hogy megoldódjanak a problémáid igen igen bízom benne. Holnap vízcsere, minden sziklát lesikálok amennyire csak tudok. Sajnos a sziklák is bubiznak de már nem sokáig Nem azért bubiznak mert nőnek ?
2016. november 27., vasárnap 20:33 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: Gabi bácsi! A 4 Rószás márna a lehető legjobb helyre kerül(t). A soproni kórház gyerekosztályának készülő akváriumába. A Co2 állítása jelentős változást hozott. A növények bubiznak rendesen, reméljük megállítja az algásodást is Végre egy jó hír. Ideje lenne hogy megoldódjanak a problémáid igen igen bízom benne. Holnap vízcsere, minden sziklát lesikálok amennyire csak tudok. Sajnos a sziklák is bubiznak de már nem sokáig
|
2016. november 27., vasárnap 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: Gabi bácsi! A 4 Rószás márna a lehető legjobb helyre kerül(t). A soproni kórház gyerekosztályának készülő akváriumába. A Co2 állítása jelentős változást hozott. A növények bubiznak rendesen, reméljük megállítja az algásodást is Végre egy jó hír. Ideje lenne hogy megoldódjanak a problémáid
2016. november 27., vasárnap 14:38 |
|
|
Johnifiú
|
Gabi bácsi! A 4 Rószás márna a lehető legjobb helyre kerül(t). A soproni kórház gyerekosztályának készülő akváriumába. A Co2 állítása jelentős változást hozott. A növények bubiznak rendesen, reméljük megállítja az algásodást is
|
2016. november 27., vasárnap 14:09 |
|
|
Johnifiú
|
sajnos az algával szembeni harcba nem állok túl jól. Az aljzat kezd teljesen elalgásodni ( bolyhosodni).Csak azt nem értem miért. Naponta carbozom továbbra is. este csinálok még egy ammonia meg nitrit tesztet. kiváncsi leszek http://kepkezelo.com/images/hnshu0e2vp910bbloowx.jpgtudom hogy egész koszosnak tűnik de az algába beleragad minden. Pedig hétfőn pucoltam. sajnos a kép se a legjobb. olyan mintha az aljzat is szőrős lenne mint a növények
|
2016. november 23., szerda 8:29 |
|
|
Johnifiú
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének. Azért ezek a lakók behatárolják a növényezési lehetőségeidet . Tanácstalan vagyok akkor nincs mese. körbe érdeklődök a környéken akkor megkéne szabaduni tőlük ? Sajnos nem sok választás van . Ha csak be nem rendezel nekik egy külön akváriumot , ahol kedvükre legelhetnek . rossz helyre írtam. akkor körbe érdeklődök
|
2016. november 21., hétfő 15:40 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének. Azért ezek a lakók behatárolják a növényezési lehetőségeidet . Tanácstalan vagyok akkor nincs mese. körbe érdeklődök a környéken akkor megkéne szabaduni tőlük ? Sajnos nem sok választás van . Ha csak be nem rendezel nekik egy külön akváriumot , ahol kedvükre legelhetnek .
|
2016. november 21., hétfő 15:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének. Azért ezek a lakók behatárolják a növényezési lehetőségeidet . Tanácstalan vagyok akkor megkéne szabaduni tőlük ? Sajnos nem sok választás van . Ha csak be nem rendezel nekik egy külön akváriumot , ahol kedvükre legelhetnek .
2016. november 21., hétfő 14:15 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: A fene . Erre nem is gondoltunk . Lehet hogy már nagyon megnőttek ? Egy gyerek rózsás azért nem olyan mint valami hernyó . ezek igazi zabagépek. Hát már jó nagyok. A foltosak nagyon szépek imádom őket. De megesznek mindent. Már próbáltam, hogy növényi kaját adok nekik hátha békén hagyják a növényeket, de ezek egész nap csak ennének. Azért ezek a lakók behatárolják a növényezési lehetőségeidet . Tanácstalan vagyok akkor megkéne szabaduni tőlük ?
|
2016. november 21., hétfő 9:11 |
|
|