Szerző |
Üzenet |
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Itt nincs semmi hiány , inkább valami el van csúszva . Ne szedd ki még a növényeket , hanem ahogy írtad , vedd vissza a macrot és 4-5 nap múlva megmutatod mi változik . Rendben akkor csak a macrot veszem vissza. Mondjuk 1 Milivel. Valamennyit muszáj lesz metszeni sajnos mert van ami felnőtt a felszinre. köszönöm. Azért holnap csinálok teszteket vízcserekor
|
2016. december 4., vasárnap 19:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Itt nincs semmi hiány , inkább valami el van csúszva . Ne szedd ki még a növényeket , hanem ahogy írtad , vedd vissza a macrot és 4-5 nap múlva megmutatod mi változik .
2016. december 4., vasárnap 18:05 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Johnifiú írta: most néztem vissza tényleg volt levegőztetés Mondom hogy átolvastam... Amikor elkeztél a vassal meg macroval...illetve kikapcsoltad a levegőztetést+ asszem valamit átültettél..aakkor kezdet nagyon borulni a helyzet. Nem tudom hogy jót tesz-e...de egy talajporszívózást lehet nem ártana....nekem nagyon nem tetszik a taljod felszine...de azért várd meg hogy valaki megerősítsen ebben..(papó )
|
2016. december 4., vasárnap 18:04 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
most néztem vissza tényleg volt levegőztetés
|
2016. december 4., vasárnap 17:52 |
|
|
Johnifiú
|
JANNUS333 írta: Végig futottam a naplód..próbáltam rájönni hol csúszott meg a dolog nálad...az előző akid is patent volt..ez is szépen indult... Pár kérdés:
1.az éjszakai levegőztetést abbahagytad? 2. A sok ültetésnél, nem került felszinre táptalaj? 3. A tesztjeidet próbáld meg "hitelesíteni" v.mi másik tesztel csinálni egy kontrolt... anno egyszer vettem másik tetszet és csináltam mindkettővel ugyan az lett az eredmény. Jbl tesztek. A talajon én is gondolkodtam de akkor annak látszania kéne a teszteken. pénteken teszteltem vasat is 0.1 volt. Gabi bával a co2re gyanakodtunk át is állítottam reggel 6-este 6ig-ra ami kész őrület volt az ista reduktoron. De legalább a növények bubiznak. Carbozom az aljzatot meg a sziklákat minden nap éjszakai levegőztetés ebbe az akiba sose volt csak a régi felállásba újjá építés óta nincs benn. Kb 2-3 hónapja áll fenn az algásodás. Teljes őrület van. Lehet ha nem lesz más akkor marad egy black out. Holnap a staukat kiszedem teljesen megnyírom úgy megy vissza. Minden visszavágok amennyire csak lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnifiú 2016. december 4., vasárnap 17:56-kor.
|
2016. december 4., vasárnap 17:41 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Végig futottam a naplód..próbáltam rájönni hol csúszott meg a dolog nálad...az előző akid is patent volt..ez is szépen indult... Pár kérdés:
1.az éjszakai levegőztetést abbahagytad? 2. A sok ültetésnél, nem került felszinre táptalaj? 3. A tesztjeidet próbáld meg "hitelesíteni" v.mi másik tesztel csinálni egy kontrolt...
|
2016. december 4., vasárnap 17:10 |
|
|
Johnifiú
|
|
2016. december 4., vasárnap 15:31 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: a biztonság kedvéért csináltam ammonia és nitrit tesztet. persze 0 érték jött ki. Nem akarom elkiablni, de talán a talajon kezd alább hagyni az algásodás. Minden nap megy még a Carbo a sziklákra. Végre Igen hála istennek aztán ha elmúlt jöhet a montecarlo
|
2016. december 1., csütörtök 9:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Johnifiú írta: a biztonság kedvéért csináltam ammonia és nitrit tesztet. persze 0 érték jött ki. Nem akarom elkiablni, de talán a talajon kezd alább hagyni az algásodás. Minden nap megy még a Carbo a sziklákra. Végre
2016. december 1., csütörtök 9:01 |
|
|
Johnifiú
|
a biztonság kedvéért csináltam ammonia és nitrit tesztet. persze 0 érték jött ki. Nem akarom elkiablni, de talán a talajon kezd alább hagyni az algásodás. Minden nap megy még a Carbo a sziklákra.
|
2016. december 1., csütörtök 7:37 |
|
|