Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:34

Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Következő
 Második nekifutás 
Szerző Üzenet

papó írta:
Itt nincs semmi hiány , inkább valami el van csúszva .
Ne szedd ki még a növényeket , hanem ahogy írtad , vedd vissza a macrot és 4-5 nap múlva megmutatod mi változik .

Rendben akkor csak a macrot veszem vissza. Mondjuk 1 Milivel. Valamennyit muszáj lesz metszeni sajnos mert van ami felnőtt a felszinre. köszönöm. Azért holnap csinálok teszteket vízcserekor

2016. december 4., vasárnap 19:19
Adminisztrátor

Itt nincs semmi hiány , inkább valami el van csúszva .
Ne szedd ki még a növényeket , hanem ahogy írtad , vedd vissza a macrot és 4-5 nap múlva megmutatod mi változik .

2016. december 4., vasárnap 18:05
Sasszem

Johnifiú írta:
most néztem vissza tényleg volt levegőztetés :D

Mondom hogy átolvastam... :hogyis?:
Amikor elkeztél a vassal meg macroval...illetve kikapcsoltad a levegőztetést+ asszem valamit átültettél..aakkor kezdet nagyon borulni a helyzet.
Nem tudom hogy jót tesz-e...de egy talajporszívózást lehet nem ártana....nekem nagyon nem tetszik a taljod felszine...de azért várd meg hogy valaki megerősítsen ebben..(papó :mrgreen: )

2016. december 4., vasárnap 18:04

most néztem vissza tényleg volt levegőztetés :D

2016. december 4., vasárnap 17:52

JANNUS333 írta:
Végig futottam a naplód..próbáltam rájönni hol csúszott meg a dolog nálad...az előző akid is patent volt..ez is szépen indult...
Pár kérdés:

1.az éjszakai levegőztetést abbahagytad?
2. A sok ültetésnél, nem került felszinre táptalaj?
3. A tesztjeidet próbáld meg "hitelesíteni" v.mi másik tesztel csinálni egy kontrolt...

anno egyszer vettem másik tetszet és csináltam mindkettővel ugyan az lett az eredmény. Jbl tesztek. A talajon én is gondolkodtam de akkor annak látszania kéne a teszteken.
pénteken teszteltem vasat is 0.1 volt. Gabi bával a co2re gyanakodtunk át is állítottam reggel 6-este 6ig-ra ami kész őrület volt az ista reduktoron. De legalább a növények bubiznak. Carbozom az aljzatot meg a sziklákat minden nap :) éjszakai levegőztetés ebbe az akiba sose volt csak a régi felállásba újjá építés óta nincs benn. Kb 2-3 hónapja áll fenn az algásodás. Teljes őrület van. :D Lehet ha nem lesz más akkor marad egy black out. Holnap a staukat kiszedem teljesen megnyírom úgy megy vissza. Minden visszavágok amennyire csak lehet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnifiú 2016. december 4., vasárnap 17:56-kor.

2016. december 4., vasárnap 17:41
Sasszem

Végig futottam a naplód..próbáltam rájönni hol csúszott meg a dolog nálad...az előző akid is patent volt..ez is szépen indult...
Pár kérdés:

1.az éjszakai levegőztetést abbahagytad?
2. A sok ültetésnél, nem került felszinre táptalaj?
3. A tesztjeidet próbáld meg "hitelesíteni" v.mi másik tesztel csinálni egy kontrolt...

2016. december 4., vasárnap 17:10

Kép
Kép
Kép
Kép
a talaj jobban néz ki de a növények azok nem igazán sőt :( holnap vízcsere amit lehet jól megnyírok. Valamint visszaveszek a macroból rendesen hátha változik a helyzet.

2016. december 4., vasárnap 15:31

papó írta:
Johnifiú írta:
a biztonság kedvéért csináltam ammonia és nitrit tesztet. persze 0 érték jött ki. Nem akarom elkiablni, de talán a talajon kezd alább hagyni az algásodás. Minden nap megy még a Carbo a sziklákra.

Végre :roll: :roll:

Igen hála istennek :D aztán ha elmúlt jöhet a montecarlo :D

2016. december 1., csütörtök 9:03
Adminisztrátor

Johnifiú írta:
a biztonság kedvéért csináltam ammonia és nitrit tesztet. persze 0 érték jött ki. Nem akarom elkiablni, de talán a talajon kezd alább hagyni az algásodás. Minden nap megy még a Carbo a sziklákra.

Végre :roll: :roll:

2016. december 1., csütörtök 9:01

2016. december 1., csütörtök 7:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Következő