Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ahogy nézem a Ludwigiát egy mákszemmel több planter is mehetne .
2016. december 12., hétfő 8:47 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz . 4*54watt 235 literre 3 daylight 1 grolux napi 6.5 órába kb 8 centi magassan. Minden algás alsóbb növények is sziklák még az üveg is szőrös Megvannak az eredeti fénycsöveid ? Gondolom ody lámpatest . Sajnos nem ody. De van most itthon philips master daylight és ody plant. Men rég volt csőcsere ugyan ezek voltak elötte is. Próbáljam ki a másikakat ? Meg kellene próbáld . Rendben holnap első dolgom lesz. Most még a levegőztetőt is visszatettem
|
2016. december 11., vasárnap 22:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz . 4*54watt 235 literre 3 daylight 1 grolux napi 6.5 órába kb 8 centi magassan. Minden algás alsóbb növények is sziklák még az üveg is szőrös Megvannak az eredeti fénycsöveid ? Gondolom ody lámpatest . Sajnos nem ody. De van most itthon philips master daylight és ody plant. Men rég volt csőcsere ugyan ezek voltak elötte is. Próbáljam ki a másikakat ? Meg kellene próbáld .
2016. december 11., vasárnap 22:18 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
papó írta: Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz . 4*54watt 235 literre 3 daylight 1 grolux napi 6.5 órába kb 8 centi magassan. Minden algás alsóbb növények is sziklák még az üveg is szőrös Megvannak az eredeti fénycsöveid ? Gondolom ody lámpatest . Sajnos nem ody. De van most itthon philips master daylight és ody plant. Men rég volt csőcsere ugyan ezek voltak elötte is. Próbáljam ki a másikakat ?
|
2016. december 11., vasárnap 22:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: papó írta: Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz . 4*54watt 235 literre 3 daylight 1 grolux napi 6.5 órába kb 8 centi magassan. Minden algás alsóbb növények is sziklák még az üveg is szőrös Megvannak az eredeti fénycsöveid ? Gondolom ody lámpatest .
2016. december 11., vasárnap 22:05 |
|
|
Johnifiú
|
papó írta: Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz . 4*54watt 235 literre 3 daylight 1 grolux napi 6.5 órába kb 8 centi magassan. Minden algás alsóbb növények is sziklák még az üveg is szőrös
|
2016. december 11., vasárnap 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Johnifiú írta: sajnos nem állunk nyerésre az algával Emeld feljebb egy kicsit a lámpádat. Nem emlékezem milyen világításod / fénycsöveid / vannak , milyen magasan . Csak ott lesz a hiba , hiszen minden mást jól csinálsz .
2016. december 11., vasárnap 21:24 |
|
|
Johnifiú
|
sajnos nem állunk nyerésre az algával
|
2016. december 11., vasárnap 19:19 |
|
|
Johnifiú
|
azt el is felejtettem írni, hogy ami érdekes a cabombán meg a pogo erectuson pl nincs egy szál szőralga sincsen.
|
2016. december 4., vasárnap 19:31 |
|
|
Johnifiú
|
JANNUS333 írta: Johnifiú írta: most néztem vissza tényleg volt levegőztetés Mondom hogy átolvastam... Amikor elkeztél a vassal meg macroval...illetve kikapcsoltad a levegőztetést+ asszem valamit átültettél..aakkor kezdet nagyon borulni a helyzet. Nem tudom hogy jót tesz-e...de egy talajporszívózást lehet nem ártana....nekem nagyon nem tetszik a taljod felszine...de azért várd meg hogy valaki megerősítsen ebben..(papó ) talajporszívózás meg volt 1.5 hete segített valamelyest. mindjárt én is visszaolvasok
|
2016. december 4., vasárnap 19:20 |
|
|