Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:55

Hozzászólás a témához  [ 263 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Következő
 Mare Tranquillitatis (375L) 
Szerző Üzenet
Sasszem

Aldebaran írta:
Gondoltam, a fórum arról szól, hogy kérdezek és akinek van tapasztalata, segít, vagy ha nekem van tapasztalatom valamiben, akkor én segítek... Legalábbis más fórumokon ez így megy.
Papóék tetratec-et ajánlottak, árulnak, csak azon gondolkodom, hogy ugyanabban az árban nagyobb, erősebb l/h-s szűrő van-e, ami még jó és nem áztatja el az alattunk levőt. De ha nincs, akkor marad a tetratec és ha nem lesz elég, akkor a 2213-ast se adom el és fúratok egy lyukat valakivel...

Igen a tetra-ra most megéri befektetni.

2013. november 22., péntek 7:53

papó írta:
Aldebaran írta:
Gondoltam, a fórum arról szól, hogy kérdezek és akinek van tapasztalata, segít, vagy ha nekem van tapasztalatom valamiben, akkor én segítek... Legalábbis más fórumokon ez így megy.
Papóék tetratec-et ajánlottak, árulnak, csak azon gondolkodom, hogy ugyanabban az árban nagyobb, erősebb l/h-s szűrő van-e, ami még jó és nem áztatja el az alattunk levőt. De ha nincs, akkor marad a tetratec és ha nem lesz elég, akkor a 2213-ast se adom el és fúratok egy lyukat valakivel...

Bevi -aki a világítást készítette - megoldja biztosan a gondodat.

Akkor, ha ott tartok, ismét csak nektek szólok ez ügyben is. Kép

2013. november 21., csütörtök 21:36
Adminisztrátor

Aldebaran írta:

Bevi -aki a világítást készítette - megoldja biztosan a gondodat.

2013. november 21., csütörtök 21:09

2013. november 21., csütörtök 21:05
Adminisztrátor

Hozzászólás Re:
novenyesakvariumok írta:
Jahh, igy oke. Akkor viszont tenyleg jol tette, h megkerdezte, mielott vett volna egy ilyet, aztan meg mergelodik...

Azért kérdezi pont mert eleget mérgelődött

Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

2013. november 21., csütörtök 19:21

Hozzászólás 
Jahh, igy oke. Akkor viszont tenyleg jol tette, h megkerdezte, mielott vett volna egy ilyet, aztan meg mergelodik...

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2013. november 21., csütörtök 19:14
Profil Honlap
Adminisztrátor

Hozzászólás Re:
novenyesakvariumok írta:
Megprobalok nyugodtan hozzaszolni: az aqua nova 2000-res szuroje 40000 HUF korul van. A legtobben rossz velemennyel vannak rola, mert egyszeruen nem eleg jo. Ennyi penzert nem is olcso. Nem tudom mi visz ra arra, hogy megint vegyel vmit, amivel sem elegedett nem leszel, sem a celt nem szolgalja. Mondtuk mar, ha arerzekeny a tortenet vegyel tetratecet. Papo Hydort ajanlott, az kicsit dragabb, de az is klassz. Ezek teljesen mas kategoriak, mint az aqua nova. Ha meg meg olcsobban meg akarod uszni epits szuroakvariumot, es vegyel csak egy sima felnyomopumpat. Vagy epits hordos szurot, az is megvan olcson. De kiadni 40000-ret egy sz@rert....

Nem olyan egyszerü .
Ha valaki nem ért hozzá még jó hogy megkérdezi , hiszen a marketingje valahol lehetséges hogy jó az Aqua novának is.

A vásárlás előtt pedig kikérte a csapat véleményét Aldebaran .
Nem a marketing után ment.
Kérdezni csak szabad ... :shock:
Az Aqua nova sajnos erősen kínai .
Vannak jó kínai cuccok de ez pont nem az a kategória.
Nekem van olyan kínai külső szűrőm melyet 1996 ban !!!! vettem.
Most lett kiselejtezve , mert takarítás közben leesett és a kifolyó cső megrepedt.
OTTO a márka.

2013. november 21., csütörtök 18:44

Hozzászólás 
Megprobalok nyugodtan hozzaszolni: az aqua nova 2000-res szuroje 40000 HUF korul van. A legtobben rossz velemennyel vannak rola, mert egyszeruen nem eleg jo. Ennyi penzert nem is olcso. Nem tudom mi visz ra arra, hogy megint vegyel vmit, amivel sem elegedett nem leszel, sem a celt nem szolgalja. Mondtuk mar, ha arerzekeny a tortenet vegyel tetratecet. Papo Hydort ajanlott, az kicsit dragabb, de az is klassz. Ezek teljesen mas kategoriak, mint az aqua nova. Ha meg meg olcsobban meg akarod uszni epits szuroakvariumot, es vegyel csak egy sima felnyomopumpat. Vagy epits hordos szurot, az is megvan olcson. De kiadni 40000-ret egy sz@rert....

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2013. november 21., csütörtök 18:25
Profil Honlap

wágner úr írta:
Aldebaran írta:
Mi a véleményetek erről a szűrőről? AQUA NOVA NCF-2000

Régebben mikor sügereztem volt aqua novám -
A tömítései miatt a felmenői igen csuklanak a gyártónak.
Szegény édesanyám is biztosan csuklott , vagy kétszer eláztattam az alattunk lakót .

Na, akkor el is felejtettem! Köszi! Kép

2013. november 21., csütörtök 18:23

Aldebaran írta:
Mi a véleményetek erről a szűrőről? AQUA NOVA NCF-2000

Régebben mikor sügereztem volt aqua novám -
A tömítései miatt a felmenői igen csuklanak a gyártónak.
Szegény édesanyám is biztosan csuklott , vagy kétszer eláztattam az alattunk lakót .

2013. november 21., csütörtök 16:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 263 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Következő