Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Icepeak írta: Félreértés ne essen nem reklámnak szánom csak egy véleménynek! Ugyebár az akváriumban (talaj , szűrő, víz) vannak bacik akik tisztítják és lebontják a káros anyagokat és a növények számára elfogyaszthatót készítenek belőle. Ezt ugyebár mindenki tudja. Ez kialakul természetes úton is illetve ezt lehet segíteni különféle élő alvó állapotban lévő bacikoncentrátummal. Én eddig a sera által gyártott Nitrivicet használtam és még fogom is mivel szvsz nagyon jó szolgál új akva indításnál mert mondhatni megoldható a nagy mennyiségű ammónia eltávolítása vízcsere nélkül. Használom ezen kívül a heti vízcseréknél is. Tök jó szeretem ajánlom! Sikerült beszereznem egy terméket a neve BioDigest. Kis 1ml üveg ampulla. Sok sok bacival van ellátva benne a folyadék. Nagy csodát nem vártam tőle , de mégis kaptam. A reggeli órákban (7körül) kapott egy ampullányit az akva , veszteni max 1 heinekem árát fogom ha nem válik be hát legyen. Délben kapcsol a világítás és láss csodát kegyetlen tiszta a víz. Eddig se volt gondom a víz színével , de most kifejezetten tiszta volt. Algám nincs már egy ideje szóval erről így nem tudok nyilatkozni , de arról ,hogy még tisztább a vízem arról igen. Untitled by MolMat1013, on Flickr ui.: Nem szokásom dicsérni egy terméket ha nem jó! Mindig a legjobbat adom az akváriumnak , de ez látható is. Ami a legfontosabb ,hogy nem akarok ebből veszekedést köszönöm! Nézd Máté ! Csodák csak a mesében vannak. Ez a termék már nagyon -nagyon régen piacon van és nem újdonság. Sokkal jobb és összetettebb terméket találsz -ha kérdeztél volna - de nem kérdezted.
2013. július 22., hétfő 21:50 |
|
|
Icepeak
|
Félreértés ne essen nem reklámnak szánom csak egy véleménynek! Ugyebár az akváriumban (talaj , szűrő, víz) vannak bacik akik tisztítják és lebontják a káros anyagokat és a növények számára elfogyaszthatót készítenek belőle. Ezt ugyebár mindenki tudja. Ez kialakul természetes úton is illetve ezt lehet segíteni különféle élő alvó állapotban lévő bacikoncentrátummal. Én eddig a sera által gyártott Nitrivicet használtam és még fogom is mivel szvsz nagyon jó szolgál új akva indításnál mert mondhatni megoldható a nagy mennyiségű ammónia eltávolítása vízcsere nélkül. Használom ezen kívül a heti vízcseréknél is. Tök jó szeretem ajánlom! Sikerült beszereznem egy terméket a neve BioDigest. Kis 1ml üveg ampulla. Sok sok bacival van ellátva benne a folyadék. Nagy csodát nem vártam tőle , de mégis kaptam. A reggeli órákban (7körül) kapott egy ampullányit az akva , veszteni max 1 heinekem árát fogom ha nem válik be hát legyen. Délben kapcsol a világítás és láss csodát kegyetlen tiszta a víz. Eddig se volt gondom a víz színével , de most kifejezetten tiszta volt. Algám nincs már egy ideje szóval erről így nem tudok nyilatkozni , de arról ,hogy még tisztább a vízem arról igen. Untitled by MolMat1013, on Flickr ui.: Nem szokásom dicsérni egy terméket ha nem jó! Mindig a legjobbat adom az akváriumnak , de ez látható is. Ami a legfontosabb ,hogy nem akarok ebből veszekedést köszönöm!
2013. július 22., hétfő 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A rajzon olyan kecsesek a levelek. A valóságban is szépek , de azért nagyon más mint a rajz. Megmondom őszintén csak nagy akváriumban tudom elképzelni . Kíváncsi leszek hogyan fog mutatni Máté akváriumában.
2013. július 22., hétfő 18:54 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
szerintem nem az elégsok aromaticát felneveltem de ez hamarabb vált szint,meg mintha sűrűbb lenne a levele szerintem de teljesen ugyanúgy nézki az biztos
|
2013. július 22., hétfő 17:45 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez nem Aromatica véletlen?Vagy én tudom rosszul?
|
2013. július 21., vasárnap 19:28 |
|
|
Molnár Béla
|
igen az enyimis ilyen de azért még szép
|
2013. július 21., vasárnap 19:25 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: A képen nem látok lilát. Pedig lila a levél fonákja Az a baj ,hogy a képeken csak a levelek tetejét látjuk , na de itt a bizonyíték stevbig írta: Gratulálok Máté, ez nagyon szép!! Köszi Molnár Béla írta: nagyon szép ez a limnophila grat
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. július 21., vasárnap 18:35 |
|
|
Molnár Béla
|
nagyon szép ez a limnophila grat
|
2013. július 21., vasárnap 17:52 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gratulálok Máté, ez nagyon szép!!
|
2013. július 21., vasárnap 16:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Szerintem elég sok:) Csak érjen fel a víz felszínéig a növény és bírjam ki ,hogy ne vágjam meg legalább 1 hétig:) A levelek alja most is lila csak a teteje zöld A képen nem látok lilát.
2013. július 21., vasárnap 16:12 |
|
|