Elkészült az átalakított scape! Ezzel egy úttal egy kicsit merészebb és vagányabb is szöget ütött a fejembe , na de az majd később miután ez kifutotta magát
Víz lecserélve , üveg megtakarítva kívül belül. Már csak egy jó fotó hiányzik
2013. július 26., péntek 15:56
Icepeak
Egy kicsit szétcsaptam az aksit. Elég régóta zavar már az a blyxa csomag itt középen , túlságosan vonzza a szemet és elnyomja a mélységet szóval kikerült. Nem kell mondanom alatta kopárság volt itt ott 1-1szál parvula mini vagy acicularis. Le lett tarolva ezis mondhatni 0ásra. Az üres helyre be fog kerülni egy kis normál parvula.
Végeredményben nagyon meg vagyok elégedve , mivel a blyxa elég sok növényt elnyomott , de így már mind látható és élvezhetőek is. A most középen álló kis "tisztás" hatására sokkal jobban elkülönül a 2fa. Jobb a mélység is. Szerintem jó munkát végeztem:)
A következő lépés a hátsó steam sor lesz. Nem tudom mi legyen vele mert nem tetszik , főleg a jobb oldal.... Javaslat?
Képek nemsoká lesznek csak hagyom még a vizet egy picit tisztulni!
2013. július 24., szerda 14:02
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Bele kell szóljak a beszélgetésbe. A vegyszerek alkalmazásánál a feladat meghatározása a döntő. Tehát : mi a cél ? Nem oltják e ki egymást a használatos különböző vegyszerek. Nem lépnek e ellenreakcióba a használt vegyszerek. Sorolhatnám , de ez nem osztályfőnoki óra Ha DIREKT nitritet adagolunk naponta az akváriumhoz akkor minek kell az direkt célozva naponta lebontani ?
2013. július 23., kedd 8:26
Icepeak
Megmondom őszintén én frissíteni akartam a bacikat illetve ha még nincs ilyen bacim (amit lehetséges) akkor bejuttatni vele. Ezen kívül jött még a víz tisztasága ami nagyon megfogott és megtetszett. Ami biztos ,hogy amint elfogy kipróbálok valami más baci készítményt is. Kőkemény baci dömping kezdődik:) A csomagoláson fel van tüntetve mind a Salt és a Fresh water is:)
A ref clear helyett írhattam volna bio cleart is . Mindegyik baci készítmény és mégsem ugyan az . Más enzimek más mechanizmus , más feladat. Egy növényesben nem feltétlen feladat lebontani a nitritet -nitrátot.... Míg egy tengeriben vagy egy sügeresben igen jó ha nincs
2013. július 22., hétfő 23:09
Icepeak
Megmondom őszintén én frissíteni akartam a bacikat illetve ha még nincs ilyen bacim (amit lehetséges) akkor bejuttatni vele. Ezen kívül jött még a víz tisztasága ami nagyon megfogott és megtetszett. Ami biztos ,hogy amint elfogy kipróbálok valami más baci készítményt is. Kőkemény baci dömping kezdődik:) A csomagoláson fel van tüntetve mind a Salt és a Fresh water is:)
2013. július 22., hétfő 23:03
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Még valami Máté . El kell dönteni melyik adalék adagolásával mit is szeretnénk elérni. Ez pont olyan , mintha pld reef clert használnál nitrivec helyett .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.