Belekezdtem egy projectbe. Régi vágyam már egy ilyen méretű akvárium amibe úgy érzem ki tudok rendesen bontakozni. Nem akartam túlságosan nagyon , de kicsit sem. Szerintem sikerült megtalálni azt az igazán jó arany középutat ami elválasztja a kicsit a nagytól.
Teljesen még nem körvonalazódott bennem a layout. Vannak elképzelések amiket szívesen megvalósítanék , de olyan nehéz kiválasztani a megfelelőt.
Mindenféleképpen szeretnék fát vagy gyökeret. Ez már biztos! Nem tudok sajnos mit tenni nézelődök , gondolkodok rajzolgatok álmodok
Majd lesz valahogy! A komoly tervezés nem maradhat el mostmár !:)
Akvárium: 60x40x40 gépi él csiszolt normál üveg. (Betangszépre sikeredett)
Szűrés: Tetratec ex 700 üveg ki és befolyóval. Mátrix Trop töltettel
Világítás: 4x15W Power led panel. 11,5V-on hajtva 6000 lumen fénymennyiséget produkál. 12V lesz hajtva mivel ezt még gond nélkül elbírja a hűtésem (led maghőm. kb 40fok) és jóval nagyobb a fény intenzitása.
Co2: nagynyomású , kerámiával beoldva , tűszelep.
Táptalaj: Tropica 2,8l
Talaj: 10l fekete Oliver Knott Normál szemű , 3Liter fekete Oliver Knott finom szemű. A finom szemcsét azért kapja ,hogy az oldalfalaknál ne a nagyszemű talajt lássam ami közt "nagy" rés van ,hanem ezt kis finom szemcsét:)
Dekor: Még nincs eldöntve!
Növények:
Jövő kérdése:) Van néhány biztos: Parvula , Pogo erectus , Blyxa, Rotala Macranda, Ammania Bonsai, Myriophyllum matogrossense, Alternanthera reineckii 'Mini'
Állatok (szeretnék)
Galaxy Razbóra 20db<
Amano 20db<