Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És a fonál a stem között?
|
2013. május 25., szombat 17:26 |
|
|
Icepeak
|
myk74 írta: Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Nagyon jó.Lehet készíteni a következőt. Ecset a fehér szmötyi fölött jobbra a vékony ágon. Nyertél:)
2013. május 25., szombat 17:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Nagyon jó.Lehet készíteni a következőt. Ecset a fehér szmötyi fölött jobbra a vékony ágon. No meg van egy kevés ződ is .
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. május 25., szombat 16:35 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Nagyon jó.Lehet készíteni a következőt. Ecset a fehér szmötyi fölött jobbra a vékony ágon.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. május 25., szombat 16:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: papó írta: Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Csak jó lenne egy fénykép Versenyre?:) Igen .Ez most nagyon jól egyben van
2013. május 25., szombat 16:11 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Csak jó lenne egy fénykép Versenyre?:)
2013. május 25., szombat 15:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!-> Csak jó lenne egy fénykép
2013. május 25., szombat 15:36 |
|
|
Icepeak
|
Megtakarítottam ma belülről az üveget és vizet cseréltem. Vízcsere is továbbiakban is 2 hetente. 25 ozmó 15liter kezelt csapvíz. És még akkor egy kis játék is legyen:) Több mint 1 hónapja nevelek egy 2mm átmérőjű ecset algát:) Nem bántom mivel nem terjeszkedik csak stagnál. Na akkor a játék lényege az az ,hogy ki találja meg elsőnek! Akinek sikerült az kap egy virtuális pirospontot:) Ime az eredmény (telefonnal)!->
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. május 25., szombat 15:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Na az elkerülhetetlen bekövetkezett , na ne gondoljon senki se roszra A lényeg h elég emberesen megnyírbáltam az akvát. Jobb oldalon sűrítés céljából a diandra lefeleződött. Ludwigia számomra már túlságosan is magas volt így ő is kapott ollót. Pogo erectus az egyenletes növés érdekében a hosszabb szálak le lettek vágva. Microzorumok kicsit és ők tényleg csak egy kicsit megritkítva. Mattengrose szó szerint megtépve:D Gondolkodtam azon is ,hogy a parvulát megvágom , de a jó isten se tudott volna elég erőt adni ,hozzá ígyhát maradt ahogy volt. Amit még szerettem volna az a blyxa megcsinosítása , de rájöttem ,h őt nem szabad bántani mert nem lesz jobb csak rosszabb ha megvágom. Szombati boltlátogatás után hazatértem egy ordenáré nagy adag zselés stauval. Bekerült bal oldalra a parvula helyére. A képeken is látszódik , hogy nem tetszett a fűnek az a hely ígyhát rá esett a választás. Most még elég "mókásan" néz ki , de ez várható is volt. Gondolkodtam rajta ,hogy beküldöm versenyre , de egyszerűen nem volt most már olyan formában az akva , így valószínűleg valamelyik előző kép lesz elküldve. Félvállról vettem és itt az eredménye Na de sebaj ami késik nem múlik ugyebár! Nagyon remélem, hogy volt egy jó fotód technika nélkül
2013. május 20., hétfő 17:02 |
|
|
Icepeak
|
Na az elkerülhetetlen bekövetkezett , na ne gondoljon senki se roszra A lényeg h elég emberesen megnyírbáltam az akvát. Jobb oldalon sűrítés céljából a diandra lefeleződött. Ludwigia számomra már túlságosan is magas volt így ő is kapott ollót. Pogo erectus az egyenletes növés érdekében a hosszabb szálak le lettek vágva. Microzorumok kicsit és ők tényleg csak egy kicsit megritkítva. Mattengrose szó szerint megtépve:D Gondolkodtam azon is ,hogy a parvulát megvágom , de a jó isten se tudott volna elég erőt adni ,hozzá ígyhát maradt ahogy volt. Amit még szerettem volna az a blyxa megcsinosítása , de rájöttem ,h őt nem szabad bántani mert nem lesz jobb csak rosszabb ha megvágom. Szombati boltlátogatás után hazatértem egy ordenáré nagy adag zselés stauval. Bekerült bal oldalra a parvula helyére. A képeken is látszódik , hogy nem tetszett a fűnek az a hely ígyhát rá esett a választás. Most még elég "mókásan" néz ki , de ez várható is volt. Gondolkodtam rajta ,hogy beküldöm versenyre , de egyszerűen nem volt most már olyan formában az akva , így valószínűleg valamelyik előző kép lesz elküldve. Félvállról vettem és itt az eredménye Na de sebaj ami késik nem múlik ugyebár!
2013. május 20., hétfő 16:45 |
|
|