|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 14:28
|
Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És hol a fényképező???
_________________ Pé.Zoli
|
2013. június 21., péntek 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: Mit találtam,ecsém,work photo Komoly
2013. június 21., péntek 19:30 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mit találtam,ecsém,work photo
|
2013. június 21., péntek 19:09 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gondolom nem jutott eszedbe hogy nekem fát nézzél?
|
2013. június 17., hétfő 7:03 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Köszi a beszámolót , már csak pár fotó hiányzik Fotó??? Arra nem volt lehetőség , hogy pislogjak nem ,hogy fotózzak annyi ember volt:D
2013. június 16., vasárnap 18:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: papó írta: Mi volt a terrán ? Akvarisztika terén - 1 tengeri. kb 300-400literes. Drága cuccokból ősszerakva kb 20kg kővel pár korallal és hallal. - Növényes édesvízi. Semmi.... -Halas volt pár de semmi egetrengető. Kígyók zsákszámra. 1-2 igencsak ritka faj ( én nem értek hozzá , haverom aki vágja ezeket ő magyarázott) Pókok ismét zsákszámra. Nem tudok nyilatkozni nem értek hozzá és nagy ívben kerültem őket. Rovarok bogarak pillangók tömege. A pillangók persze parafatáblán , de rendkívül szépek voltak. Volt olyan amelyik nagyobb volt mint a tenyerem. Nyílméregbékák. Istenem de gyönyörű állatok. Nem sok volt belőle , de rettentően szépen voltak! Gekkók , leguán , kaméleon és a hozzá hasonló állatok. Biztos vagyok benne hogy szükségem lesz egy terráriumom mert beleszerelmesedtem néhány gekkóba. Minimalacok. Asszony kedvencei Rengetek kiegészítő. Akvárium terrárium lámpák bujkálók aljzatok ágak fa törzsek stb. Ahogy én elnéztem őket tényleg minden műszaki cucc a legalja de nagyon durván a legalja minőséget képviselte kivéve 1-2. Volt egy hölgy akitől énis vettem a bonsai-t ő nálla volt kb 10-15db bonsai és kb ugyanennyi orchidea. Másnál nem láttam növényeket. Amit viszont fura volt a számomra ,hogy olcsó volt minden. Én teljesen meg voltam győződve arról , hogy Pest és ,hogy minden drága lesz. Hát tévedtem! Köszi a beszámolót , már csak pár fotó hiányzik
2013. június 16., vasárnap 17:11 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Mi volt a terrán ? Akvarisztika terén - 1 tengeri. kb 300-400literes. Drága cuccokból ősszerakva kb 20kg kővel pár korallal és hallal. - Növényes édesvízi. Semmi.... -Halas volt pár de semmi egetrengető. Kígyók zsákszámra. 1-2 igencsak ritka faj ( én nem értek hozzá , haverom aki vágja ezeket ő magyarázott) Pókok ismét zsákszámra. Nem tudok nyilatkozni nem értek hozzá és nagy ívben kerültem őket. Rovarok bogarak pillangók tömege. A pillangók persze parafatáblán , de rendkívül szépek voltak. Volt olyan amelyik nagyobb volt mint a tenyerem. Nyílméregbékák. Istenem de gyönyörű állatok. Nem sok volt belőle , de rettentően szépen voltak! Gekkók , leguán , kaméleon és a hozzá hasonló állatok. Biztos vagyok benne hogy szükségem lesz egy terráriumom mert beleszerelmesedtem néhány gekkóba. Minimalacok. Asszony kedvencei Rengetek kiegészítő. Akvárium terrárium lámpák bujkálók aljzatok ágak fa törzsek stb. Ahogy én elnéztem őket tényleg minden műszaki cucc a legalja de nagyon durván a legalja minőséget képviselte kivéve 1-2. Volt egy hölgy akitől énis vettem a bonsai-t ő nálla volt kb 10-15db bonsai és kb ugyanennyi orchidea. Másnál nem láttam növényeket. Amit viszont fura volt a számomra ,hogy olcsó volt minden. Én teljesen meg voltam győződve arról , hogy Pest és ,hogy minden drága lesz. Hát tévedtem!
2013. június 16., vasárnap 17:06 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Felmentünk ma a terraplazara és ott leltem rá:) Régebben is volt (tavaly), csak szegény elpusztult miközben nyaraltam. Lett volna ki locsolja , de ő ezt nem tudta , hogy locsolni kell..... Azóta nem nagyon foglalkoztam a témával , de mikor megláttam ezt húúú hááááá és már hoztam is el A legjobb benne , hogy tőosztással szaporítható, bírja a napot (persze hozzá kell szoktatni) , illetve a szobában is tökéletesen megvan. Nem egy gyorsan növő fajta. Előzőt szinte napi szinten kellett vágni. Mi volt a terrán ?
2013. június 16., vasárnap 16:52 |
|
|
Icepeak
|
Felmentünk ma a terraplazara és ott leltem rá:) Régebben is volt (tavaly), csak szegény elpusztult miközben nyaraltam. Lett volna ki locsolja , de ő ezt nem tudta , hogy locsolni kell..... Azóta nem nagyon foglalkoztam a témával , de mikor megláttam ezt húúú hááááá és már hoztam is el A legjobb benne , hogy tőosztással szaporítható, bírja a napot (persze hozzá kell szoktatni) , illetve a szobában is tökéletesen megvan. Nem egy gyorsan növő fajta. Előzőt szinte napi szinten kellett vágni.
2013. június 16., vasárnap 16:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Milyen apropóból vetted ?
2013. június 16., vasárnap 16:26 |
|
|