Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: Köszönöm Tibi de minden egyes épitésnél rengeteg munkám van vele , de szeretem és még jó hogy van nekem papó aki rengeteget segit a mai napig amit nagyon köszönök neki A fennért hozol engem kényelmetlen helyzetbe ..
2014. szeptember 6., szombat 14:08 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Köszönöm Tibi de minden egyes épitésnél rengeteg munkám van vele , de szeretem és még jó hogy van nekem papó aki rengeteget segit a mai napig amit nagyon köszönök neki
|
2014. szeptember 6., szombat 13:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: Tessék itt van De még sok apró részlet hiányzik azokat folyamatosan pótolgatom Nem piskóta világítás az tuti! Főleg belegondolva abba a a ténybe, hogy bármelyikünk simán elférne az aksidban... Mármint ember a vízben. Na ez a nem semmmmmi!!! Gratula a rengeteg munkáért Béci!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. szeptember 6., szombat 12:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molnár Béla írta: SlyChocolate írta: Béci a 4db kisebb refi milyen? Ezek a pilácsok összesen mennyit fogyasztanak és naponta, melyik menyit megy? Ui: Nagyon durva a "totál" Ezek 500w osak de csak kisebb fotózáskor használom, a nagy refiket a versenyfotózáskor használom. De mivel egy nagy lakásba költöztünk most úgy van az aki elhelyezve hogy a hátamögött van egy méter és hátulról is megtudom világitani meg oldalról is. Nem piskóta világítás az tuti! Főleg belegondolva abba a a ténybe, hogy bármelyikünk simán elférne az aksidban... Mármint ember a vízben. Na ez a nem semmmmmi!!! Gratula a rengeteg munkáért Béci!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. szeptember 6., szombat 12:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2014. szeptember 6., szombat 12:13 |
|
|
Molnár Béla
|
SlyChocolate írta: Béci a 4db kisebb refi milyen? Ezek a pilácsok összesen mennyit fogyasztanak és naponta, melyik menyit megy? Ui: Nagyon durva a "totál" Ezek 500w osak de csak kisebb fotózáskor használom, a nagy refiket a versenyfotózáskor használom. De mivel egy nagy lakásba költöztünk most úgy van az aki elhelyezve hogy a hátamögött van egy méter és hátulról is megtudom világitani meg oldalról is.
|
2014. szeptember 6., szombat 12:10 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: Béci a 4db kisebb refi milyen? Ezek a pilácsok összesen mennyit fogyasztanak és naponta, melyik menyit megy? Ui: Nagyon durva a "totál" Na ez engem is érdekel!
2014. szeptember 6., szombat 11:14 |
|
|
SlyChocolate
|
Béci a 4db kisebb refi milyen? Ezek a pilácsok összesen mennyit fogyasztanak és naponta, melyik menyit megy? Ui: Nagyon durva a "totál"
|
2014. szeptember 6., szombat 10:46 |
|
|
Molnár Béla
|
Tessék itt van De még sok apró részlet hiányzik azokat folyamatosan pótolgatom
|
2014. szeptember 6., szombat 5:35 |
|
|