|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:41
|
Szerző |
Üzenet |
aDuli
|
papó írta: Üdv a fórumon ! A Hygrophila corymbosa sokkal szebb lesz , de a fa mögött , vagy még jobban az üveg mellett a helye , mert elfogja nagyon takarni a fát. . A fa baloldalán a bemohásított ág később nagyon hangsúlyos lesz . Gratulálok . Köszönöm! Valami mindenképpen kell oda, mert 2 csúnya vágott vég van ott. Szerintem ki fog kerülni onnan, hátra viszont nem raknám, mert oda a Eleocharis sp - montevidensis került a Hygrophila Pinnatifidaval(majd egyszer látszódni is fog ). De lehet, hogy a micro is be fogja takarni egy idő után..Esetleg valami bonsai-t tudnék még ott elképzelni ami 10-15cm magas max. Viszont kéne nekem egy 13-as lily, nálatok aminek nincs ára a webshopban az nincs készleten? Gondolok itt erre: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... 1-13mm?p=0Mert, ha lenne, akkor lehet túrnék mellé még valami növényzetet is
|
2015. január 12., hétfő 10:52 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Ez igen nagyon szép munka.Bár Én is olyan helyen dolgoznék ahol ilyenekkel kell dolgozni és igy lehet ilyeneket csinálni...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. január 11., vasárnap 21:21 |
|
|
aDuli
|
|
2015. január 11., vasárnap 21:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
aDuli írta: A lámpa semmi extra, ebayről rendeltem 5 méter 7020-as ledet, ami fél méteres darabokban jött 1mm vastag alu lemezen. Maga a váz 12mm-es plexi, amibe bele van süllyesztve 3mm dibond(alu szendvicsanyag) és erre van ragasztva a "ledszalag". Az oldalán van 2 dc csatlakozó, így bármikor könnyen le tudom kapni az akiról. Egyszer majd megérkezik hozzá egy vezérlő is és akkor tudni fogja a napfelkelte-napnyugta effektet is. Papíron 60W a fogyasztása, egy 70W-os táppal hajtom. Remélhetőleg elég lesz a növényeknek a fény, szemre elég bőven, sőt az egyik crypto bubizik egész nap.. A plexi és a megmunkálása ilyen formában drága dolog, nekem szerencsém van, mert hozzáférek anyaghoz és géphez is. Ha valaki ilyet akarna építtetni magának az nem egy low budget buli lenne..És azt is hozzáteszem, hogy közelről messze nem egy ADA minőség, viszont cserébe átéri az akit, nem úgy mint a top márka Tudnál több képet mutatni több oldalról a lámpatestről?
_________________ K.Tamás
|
2015. január 11., vasárnap 16:47 |
|
|
SzalkaiRobi
|
5630-as van nekem is . meg most megtoldottam egy refivel .
|
2015. január 11., vasárnap 16:34 |
|
|
aDuli
|
Szerintem ez 2014 óta van, a kis akváriumom felett még az 5630as van. Az jobban melegszik pl és ez fényerőre majdnem duplát tud, bár jó lenne ezt lemérni egyszer műszerrel
|
2015. január 11., vasárnap 16:29 |
|
|
SzalkaiRobi
|
Köszi . CNC marós vagyok ,plexi akad ... a led ezen fajtája ismeretlen volt eddig . Mármint a típus száma .
|
2015. január 11., vasárnap 16:26 |
|
|
aDuli
|
A lámpa semmi extra, ebayről rendeltem 5 méter 7020-as ledet, ami fél méteres darabokban jött 1mm vastag alu lemezen. Maga a váz 12mm-es plexi, amibe bele van süllyesztve 3mm dibond(alu szendvicsanyag) és erre van ragasztva a "ledszalag". Az oldalán van 2 dc csatlakozó, így bármikor könnyen le tudom kapni az akiról. Egyszer majd megérkezik hozzá egy vezérlő is és akkor tudni fogja a napfelkelte-napnyugta effektet is. Papíron 60W a fogyasztása, egy 70W-os táppal hajtom. Remélhetőleg elég lesz a növényeknek a fény, szemre elég bőven, sőt az egyik crypto bubizik egész nap.. A plexi és a megmunkálása ilyen formában drága dolog, nekem szerencsém van, mert hozzáférek anyaghoz és géphez is. Ha valaki ilyet akarna építtetni magának az nem egy low budget buli lenne..És azt is hozzáteszem, hogy közelről messze nem egy ADA minőség, viszont cserébe átéri az akit, nem úgy mint a top márka
|
2015. január 11., vasárnap 16:13 |
|
|
SzalkaiRobi
|
Szép . A lámpáról lehetne bővebben ?
|
2015. január 11., vasárnap 14:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Üdv a fórumon ! A Hygrophila corymbosa sokkal szebb lesz , de a fa mögött , vagy még jobban az üveg mellett a helye , mert elfogja nagyon takarni a fát. . A fa baloldalán a bemohásított ág később nagyon hangsúlyos lesz . Gratulálok .
2015. január 11., vasárnap 10:42 |
|
|