Szerző |
Üzenet |
aDuli
|
DonaTTT írta: papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Bocsi az off-ért, Papó nálatok kapható a Dr.Garden mikro tápnak a macro párja is?Webshopban nem láttam.Még egyszer bocsi az offért. Semmi gond, engem is érdekel
|
2015. január 12., hétfő 21:04 |
|
|
aDuli
|
papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Köszönöm! Megmondom őszintén már csak az ára miatt is szimpatikusabb a dr. garden...azt nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok...na majd legközelebb. A lily pipe kérdésemre nem feleltél, hogy aminek nincs ára az nincs is készleten?
|
2015. január 12., hétfő 21:04 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Bocsi az off-ért, Papó nálatok kapható a Dr.Garden mikro tápnak a macro párja is?Webshopban nem láttam.Még egyszer bocsi az offért.
|
2015. január 12., hétfő 21:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva .
2015. január 12., hétfő 20:50 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
aDuli írta: Van még 4dl Dr. Gardenem, igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki ezzel tápoz használ-e mellé mást is. Mert olyat is láttam aki adagolja mellé a ga makrot. Kicsit tanácstalan vagyok ebben a témában most.. A Garden mellé is kell macro ha szükséges. De ha mindkettőből van akkor mindkettőt ki tudod próbálni.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 12., hétfő 20:34 |
|
|
aDuli
|
Van még 4dl Dr. Gardenem, igazából arra lennék kíváncsi, hogy aki ezzel tápoz használ-e mellé mást is. Mert olyat is láttam aki adagolja mellé a ga makrot. Kicsit tanácstalan vagyok ebben a témában most..
|
2015. január 12., hétfő 19:20 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
aDuli írta: Ja igen és ki mit ajánl tápozás témában? Dr. Garden, GA makro és easycarbo van. Miből mennyit indításnak, 144 liter az akva? Jó kérdés. Attól függ milyen filozófiában akarsz akvarizálni. Itt a Dr. Gardent használja a többség a másik fórumon meg a GA-t ajánlják.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 12., hétfő 18:57 |
|
|
aDuli
|
Ja igen és ki mit ajánl tápozás témában? Dr. Garden, GA makro és easycarbo van. Miből mennyit indításnak, 144 liter az akva?
|
2015. január 12., hétfő 18:55 |
|
|
aDuli
|
tibicuk írta: Hány centis a plexeméter? Akarom mondani,a plexi milyen vastag? 1 cm,8mm? Egyébként szép a ruhád,szép a lovad. A láb 10-es, a teteje 12-es, de ez is hajlott már, ezért van alul merevítés középen szintén 12-es plexiből. És köszi!
|
2015. január 12., hétfő 12:42 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Hány centis a plexeméter? Akarom mondani,a plexi milyen vastag? 1 cm,8mm? Egyébként szép a ruhád,szép a lovad.
2015. január 12., hétfő 12:10 |
|
|