|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:23
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A kőrakás a jobboldal előterében egy kicsit számomra idegen , de ha benövi a növény bizonyosan változni fog az összkép.
2015. január 18., vasárnap 10:07 |
|
|
aDuli
|
Sziasztok! Egy hetes az aki, parvula szépen beindult, a blyxát meg kellett vágnom, mert olvadtak a levelei, azóta szerintem rendben van(kopp-kopp-kopp). Jobb oldalt cserélődött kicsit a növényzet, legszélére bekerült egy lobelia talán cardinalis. Ez elvileg 10cm körüli magasságot ér el max és reményeim szerint jobban fog passzolni oda, mint elődje. A mohák is elkezdtek rügyezni a kezdeti barnulás után. Ja és bekerült az algázó brigád; 9 amano, 7oto, 2 algázó géb és 9 db galaxy is. Természetesen bővülni fog minden csapat létszáma. A technika is összeáll lassan, rendeltem egy ilyet kínából: http://www.anrodiszlec.hu/product_info. ... ts_id/7854Akinek ledszalagos világítása van annak ez tökéletes lehet, időzítésre, napfelkelte-napnyugta effektre, moonlightra stb, stb, igen baráti 30 dolláros áron. Van pár telefonos kép, sajnos a nikon még nem érkezett meg.. 1het by dul.csaba, on Flickr geb1 by dul.csaba, on Flickr geb2 by dul.csaba, on Flickr amanok by dul.csaba, on Flickr
|
2015. január 18., vasárnap 9:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Egy vegyes vágott nem nézne ki rosszul a dombon . A víz sodrása összehordott egy helyre mindenfajta növényt .
2015. január 12., hétfő 22:03 |
|
|
aDuli
|
papó írta: Ez fantasztikus ! Ha így haladsz , be tudod nevezni .. Köszönöm! Hát az nagy bravúr lenne tőlem 31-ig De adja a jó Isten! Sajnos gyanítom a mohák nem fognak addigra bedurranni és a gyep is kérdéses. Még azt a jobb oldalt kell kitalálnom, lehet a maradék cryptot kéne odaraknom? Meg az anubiasokat? Úgy sem akarja senki megvenni. Átgondolom..
|
2015. január 12., hétfő 21:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ez fantasztikus ! Ha így haladsz , be tudod nevezni ..
2015. január 12., hétfő 21:49 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Jujj de irígy vagyok mint az akvára mint az új szerzeményre nekem is nagy álmom egy "komoly" fényképező
|
2015. január 12., hétfő 21:42 |
|
|
aDuli
|
Csattant egy telefonos kép, egész jó ahhoz képest. Viszont beruháztam egy Nikon D3200-ra talán a héten megjön és onnantól kezdve azt hiszem lesz még egy hobbim 2015-01-12 21.22.19 by dul.csaba, on Flickr
|
2015. január 12., hétfő 21:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
aDuli írta: Mexx2 írta: aDuli írta: papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Köszönöm! Megmondom őszintén már csak az ára miatt is szimpatikusabb a dr. garden...azt nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok...na majd legközelebb. A lily pipe kérdésemre nem feleltél, hogy aminek nincs ára az nincs is készleten? "nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok" Macro-t akartál írni gondolom, mert a Garden a micro. Jaja csak már nagyon nap vége van Igen .. természetesen . Köszönöm a helyesbítést
2015. január 12., hétfő 21:13 |
|
|
aDuli
|
Mexx2 írta: aDuli írta: papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Köszönöm! Megmondom őszintén már csak az ára miatt is szimpatikusabb a dr. garden...azt nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok...na majd legközelebb. A lily pipe kérdésemre nem feleltél, hogy aminek nincs ára az nincs is készleten? "nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok" Macro-t akartál írni gondolom, mert a Garden a micro. Jaja csak már nagyon nap vége van
|
2015. január 12., hétfő 21:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
aDuli írta: papó írta: A Te akváriumodhoz még nem kellene macro . Sem GA -.s sem a mienk . Legalább két hétig csak a microt adagolnám . Ha EI szerint akarsz tápozni akkor két hét után Ga macro - micro . Ha más módszerrel akkor az első perctől Garden . Monte Carlohoz fog kelleni macro 12-15 nap múlva . Köszönöm! Megmondom őszintén már csak az ára miatt is szimpatikusabb a dr. garden...azt nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok...na majd legközelebb. A lily pipe kérdésemre nem feleltél, hogy aminek nincs ára az nincs is készleten? "nem tudtam, hogy nektek is van mikrotok" Macro-t akartál írni gondolom, mert a Garden a micro.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 12., hétfő 21:06 |
|
|